reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja chyba się przejdę w poniedziałek na betę bo mnie martwi brak objawów, pierwszą ciążę tak miałam i było puste jajo płodowe 😰 może się niepotrzebnie nakręcam ale się trochę stresuje
Beta nie zaszkodzi 😊 ale spokojnie, myśl pozytywnie
Aczkolwiek doskonale Cie rozumiem bo ja ciągle sprawdzam czy piersi mnie bola, czy na bieliznie nie ma krwi...paranoja

reklama
Ja chyba się przejdę w poniedziałek na betę bo mnie martwi brak objawów, pierwszą ciążę tak miałam i było puste jajo płodowe 😰 może się niepotrzebnie nakręcam ale się trochę stresuje
Bratowa mojego męża dwie ciąże miała zupełnie bezobjawowe… najbardziej doceniła to przy trzeciej ciąży, która ją przetyrała 🤣 Teraz ma 3 wspaniałych synów 😁 Nie ma się co martwić na zapas! ☺️

Znam .. I zapomnij o odpoczynku
Szybko? Ja też nie mam zamiaru długo pracować bo ledwie wyrabiam. W pierwszej ciąży to nie było tak ciężko ale jak się ma już małego brzdąca w domu to jest mega... Rano wstać wy szykować się potem dziecko, szybko do żłobka i do pracy potem żłobek i do domu. Obiad i cała reszta obowiązków

Dzień dobry...
Właśnie próbowałam coś zjeść i jak w dzień jest ok tak z rana nie mogę nic przełknąć bo odruch wymiotny mam od razu .. mdli mnie na sam zapach lodówki... nie wiem co mam zjeść:/

Dzień dobry...
Właśnie próbowałam coś zjeść i jak w dzień jest ok tak z rana nie mogę nic przełknąć bo odruch wymiotny mam od razu .. mdli mnie na sam zapach lodówki... nie wiem co mam zjeść:/
Mi dziś mąż na śniadanie zrobił bułeczkę z pasztetem i ogórkiem kiszonym 🤪

reklama
Do góry