Też kiedyś mieliśmy taki plan, ale jeszcze przy poprzedniej (niestety poronionej) ciąży stwierdziliśmy, że chyba jednak fajnie wiedzieć ale może tym razem nam się zmieniTo teraz ja mam ciekawe pytanie.
Chcecie znać płeć dziecka? Jak to u was wygląda?
My oboje z mężem jak narazie jesteśmy zdania, że chcielibyśmy mieć raczej niespodziankę i dowiedzieć się przy porodzie dopiero
reklama
KarolaJ
Fanka BB :)
Ja już robiłam 4 razy i mam robić jeszcze raz w tygodniu do wizyty czyli łącznie będzie z 6 razy. Tyle, że ja do tego jeszcze muszę proga sprawdzać, żeby ewentualnie dopasować leki
pytanie do osób, które często robią betę. Kiedy zamierzacie przestać? Ja już miałam trzy bety temu... we wtorek na tych 4 tysiącach również postanowiłam zakończyć.. ale korci mnie, żeby sprawdzić w piątek jak to wyglada po 72h, czy osiągnie magiczne 10tysiecy. Z drugiej strony we wtorek idę na usg to już coś bym zobaczyła...
Karolina2495
My poznaliśmy płeć w 18 tygodniu, a cała rodzina i reszta bez wyjątku dowiedzieli się po porodzie [emoji846]
To teraz ja mam ciekawe pytanie. [emoji16]
My oboje z mężem jak narazie jesteśmy zdania, że chcielibyśmy mieć raczej niespodziankę i dowiedzieć się przy porodzie dopiero [emoji16]
Aga87lan
Ale najważniejsze że się udało !Niestety taka rzeczywistość, tabletki odstawiłam x lat temu i nigdy żadnej wpadki ani i planowanej ciąży. 3 podejścia do inseminacji, bez efektu. 4 próby z in vitro chociaż z tego 3 transfery tylko, 1 poronienie i teraz udany transfer. Jeśli tym razem będzie wszystko dobrze to potem już raczej nie będę mieć siły na kolejne podejścia, kiedyś trzeba zacząć normalnie żyć a nie od cyklu do cyklu.
AliceinWonderland
My się już nie możemy doczekać kiedy poznamy obydwoje obstawiamy inaczej, wiec będzie fajne zaskoczenieTo teraz ja mam ciekawe pytanie.
My oboje z mężem jak narazie jesteśmy zdania, że chcielibyśmy mieć raczej niespodziankę i dowiedzieć się przy porodzie dopiero
Paradoksalna
Ja chce wiedzieć wcześniejTo teraz ja mam ciekawe pytanie.
28 lat, pierwszeDziewczyny, ile macie lat i czy będzie to Wasze pierwsze dziecko? Przepraszam jeśli taki temat pojawił się już wcześniej. Ja mam 30 lat i dwuletniego syna
Aga87lan
My oczywiście chcemy wiedzieć kiedy tylko będzie taka możliwość myśle że mąż tego głośno nie powie bo będzie się mnie bał ale myśle ze chciałby chłopca .. bo córkę już mamy , bo wiadomo jak to facet - chciałby mieć syna , jego rodzenstwo ma po jednym synku ... ale jak będzie dziewczyna to oczywiście też będzie się cieszył ! Grunt że będzie dwójka i razem będą szli przez życie
reklama
Lusia125
Ja za nic nie chce cc... Rodzialm SN ale też mi groziła już cesarka to prosiłam położna żeby mi pomogła i mówiła co mam robić bo nie chce cc i jakoś się udało. Musiałam szybko przeć bo synek schodząc do kanału owinal się pępowina i spadało mu tętno. Ale za nic z własnej woli nie chciała bym cc.... Ja po porodzie byłam słaba ale normalnie chodziłam i funkcjonowałam, moje koleżanki po cc niestety nie. Każda która miała SN i cc już, odradza cc. Ale napewno to zależy od organizmu itp.
Podziel się: