reklama
Patii91
Zaciekawiona BB
Trzymamy kciuki ja będę się tak stresować za tydzień przed pierwsza wizytą trzeba być dobrej myśliCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy
Paradoksalna
Fanka BB :)
Będzie dobrze fajnie, ze tak wcześnie masz tą wizytę Ja jestem 7+4 i tez pare dni temu moje objawy lekko ustały i dziś znowu wróciły czekam na koniec pierwszego trymestru, żeby wróciła mi energia... mdłości, problemy ze snem, bolące piersi niech sobie zostaną, byle by odzyskać energięCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy
Koniecznie daj znać po wizycie
będę trzymać a Ty dawaj nam znać jutroCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy
Ja stresuję się bo dziś właśnie zaczął mnie znów brzuch bolec a wizyta w czwartek wiec trochę poczekam jeszcze
Powinnyśmy mieć wizyty co 2 dni, wtedy byłybyśmy na bieżąco uspokajane
kochana! A Ty gdzie nam ucieklas? Dawno Cię tutaj nie byłoBędzie dobrze fajnie, ze tak wcześnie masz tą wizytę Ja jestem 7+4 i tez pare dni temu moje objawy lekko ustały i dziś znowu wróciły czekam na koniec pierwszego trymestru, żeby wróciła mi energia... mdłości, problemy ze snem, bolące piersi niech sobie zostaną, byle by odzyskać energię
Koniecznie daj znać po wizycie
Najlepiej to mieć męża ginekologa lub sprzęt do usg w domu do własnej dyspozycji gdybym mogła to też bym codziennie chodziła na usgbędę trzymać a Ty dawaj nam znać jutro
Ja stresuję się bo dziś właśnie zaczął mnie znów brzuch bolec a wizyta w czwartek wiec trochę poczekam jeszcze
Ja dzisiaj też miałam taki delikatny "okresowy" ból brzucha i co jakiś czas kłucie w jajnikach. Jutro o wszystko dopytambędę trzymać a Ty dawaj nam znać jutro
G
guest-1691259937
Gość
tez mam jutro… ale o 12:20. I tez się cała dziś trzęsęCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy
Paradoksalna
Fanka BB :)
kochana! A Ty gdzie nam ucieklas? Dawno Cię tutaj nie było
Hihi zmęczona ostatnio jestem straaaaaaasznie i dobrego duuuuużo pracy, staram się wpadać co pare dni, żeby nadgonić i dać mały update co u mnie
No to mały update, zmęczenie coraz gorsze, mdłości i piersi standardowo, są ale nie przeszkadzają w codziennych czynnościach tylko zmęczenie przeszkadza... W piątek powrót do biura i nie wiem jak sobie poradzę xD liczę na to, że super atmosfera odciągnie moją uwagę od ciągłej walki w ciągu dnia z serii „spać albo nie spać, to wielkie jest pytanie” (słowo roku mnie dopadło...) prokrastynacja mnie dopada... dziś mamy 7+4 tc, w poniedziałek o 17.20 kolejna wizyta i zakładanie książeczki ciążowej jak wszystko będzie dobrze wyniki pierwszych obszernych badań dobre
Hihi zmęczona ostatnio jestem straaaaaaasznie i dobrego duuuuużo pracy, staram się wpadać co pare dni, żeby nadgonić i dać mały update co u mnie
No to mały update, zmęczenie coraz gorsze, mdłości i piersi standardowo, są ale nie przeszkadzają w codziennych czynnościach tylko zmęczenie przeszkadza... W piątek powrót do biura i nie wiem jak sobie poradzę xD liczę na to, że super atmosfera odciągnie moją uwagę od ciągłej walki w ciągu dnia z serii „spać albo nie spać, to wielkie jest pytanie” (słowo roku mnie dopadło...) prokrastynacja mnie dopada... dziś mamy 7+4 tc, w poniedziałek o 17.20 kolejna wizyta i zakładanie książeczki ciążowej jak wszystko będzie dobrze wyniki pierwszych obszernych badań dobre
reklama
tez będę trzymać kciuki! Dawaj koniecznie znać i nie martw się na zapas, nic się nie dzieje. Ciąża to ponoć piękny stan... chyba piękny stan pełen nerwów nie?tez mam jutro… ale o 12:20. I tez się cała dziś trzęsę
Podziel się: