słodka_beza
Fanka BB :)
A z czego te talarki? bo chyba nie mogę sobie wyobrazićBoże dziewczyny jaką mam ochotę na talarki z jajeczkiem , ogóreczkiem i popijanie mlekiem - zwariuje zaraz !!! Aż mi ślinka leci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z czego te talarki? bo chyba nie mogę sobie wyobrazićBoże dziewczyny jaką mam ochotę na talarki z jajeczkiem , ogóreczkiem i popijanie mlekiem - zwariuje zaraz !!! Aż mi ślinka leci
To są usmażone na następni plasterki ziemniakówA z czego te talarki? bo chyba nie mogę sobie wyobrazić
dużo odpoczywaj kochana ... musi być dobrze !Hej dziewczyny, ja już po wizycie. Nie pisałam bo musiałam trochę ochłonąć i ułożyć sobie w głowie. Więc u mnie nie jest tak kolorowo... Był zarodek o wielkości 3mm na serduszko za wcześnie. Niestety na lewym jajniku mam torbiel wielkości 5 cm. (w 1 ciąży też miałam torbiel tylko wielkości 3 cm i pękła przez co doszło do poronienia) mam brać duphaston 2x1, zwolnienie na 3 tyg z pracy i nie przelsilac się, odpoczywać. Następna wizyta 8 czerwca. Wyszłam zapłakana całą drogę przepłakałam bo boję się że historia znów się powtórzy...
Haha skąd ja to znam. Idzie faktycznie zwariować. Ja dzisiaj co zobaczyłam na instagramie to na to miałam ochotę - kaszanka później śledź w śmietanie a na końcu bigos z młodej jutro coś z tego zrobię tylko czy jutro będzie na to ochota?Boże dziewczyny jaką mam ochotę na talarki z jajeczkiem , ogóreczkiem i popijanie mlekiem - zwariuje zaraz !!! Aż mi ślinka leci
Ze 20 lat ich nie jadłamTo są usmażone na następni plasterki ziemniaków
Zazdroszczę ja to od wczoraj wmuszam w siebie jedzenie, bo mam takie mdłości a jak jestem głodna to już wgl masakraBoże dziewczyny jaką mam ochotę na talarki z jajeczkiem , ogóreczkiem i popijanie mlekiem - zwariuje zaraz !!! Aż mi ślinka leci
ja słyszałam, ze ani kaszanki ani śledzi nie możemyHaha skąd ja to znam. Idzie faktycznie zwariować. Ja dzisiaj co zobaczyłam na instagramie to na to miałam ochotę - kaszanka później śledź w śmietanie a na końcu bigos z młodej jutro coś z tego zrobię tylko czy jutro będzie na to ochota?