reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Hej dziewczyny, ja już po wizycie. Nie pisałam bo musiałam trochę ochłonąć i ułożyć sobie w głowie. Więc u mnie nie jest tak kolorowo... Był zarodek o wielkości 3mm na serduszko za wcześnie. Niestety na lewym jajniku mam torbiel wielkości 5 cm. (w 1 ciąży też miałam torbiel tylko wielkości 3 cm i pękła przez co doszło do poronienia) mam brać duphaston 2x1, zwolnienie na 3 tyg z pracy i nie przelsilac się, odpoczywać. Następna wizyta 8 czerwca. Wyszłam zapłakana całą drogę przepłakałam bo boję się że historia znów się powtórzy... 😭😭😭
dużo odpoczywaj kochana ... musi być dobrze !

Boże dziewczyny jaką mam ochotę na talarki z jajeczkiem , ogóreczkiem i popijanie mlekiem - zwariuje zaraz !!! Aż mi ślinka leci
Haha skąd ja to znam. Idzie faktycznie zwariować. Ja dzisiaj co zobaczyłam na instagramie to na to miałam ochotę - kaszanka później śledź w śmietanie a na końcu bigos z młodej 🤤🤤🤤 jutro coś z tego zrobię tylko czy jutro będzie na to ochota?

O nie, tylko nie piszcie o tych zachciankach 🙈🙈🙈 bo mam takie zakazane zachcianki!!! Ale na diecie cukrzycowej mam -1,5 w 7 dni 😂😂😂

Haha skąd ja to znam. Idzie faktycznie zwariować. Ja dzisiaj co zobaczyłam na instagramie to na to miałam ochotę - kaszanka później śledź w śmietanie a na końcu bigos z młodej 🤤🤤🤤 jutro coś z tego zrobię tylko czy jutro będzie na to ochota?
ja słyszałam, ze ani kaszanki ani śledzi nie możemy 🤯🤔

Ja jutro uderzam na drugą betę I progesteron. No i wizyta telefoniczną z lekarzem z kliniki. Wogole niemam ochoty na cokolwiek, niby czuje głód ale nie podchodzę do niczego bo nie mam ochoty;(

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy. Z tych nerwów i emocji przespalam pół dnia... Nie wiem co ja będę robić w nocy 🤷‍♀️ przez te 3 tygodnie bede obchodzić się z sobą jak z jajkiem... Ale wiecie jak to jest, cały czas gdzieś tam w głowie wisi to wszytko i się kotłuje. Tym bardziej że już raz miałam przeboje z tym torbielem...

Do góry