Koleżanka miała 63 w 8 tygodniu. Lekarz wyprowadził to i było ok. Urodziła zdrowego synka.
reklama
G
guest-1691259937
Gość
tzn to jest moja dawka leku wynik tsh to 4,772Koleżanka miała 63 w 8 tygodniu. Lekarz wyprowadził to i było ok. Urodziła zdrowego synka.
Mama32@
Fanka BB :)
Prywatnie każdy lekarz przyjmie...To tak jak u mnie z teleporadami. Wszyscy na nie narzekali w tamtym roku. A teraz brak teleporad bo miejsca zajęte a normalne wizyty na już
Ahaaaa. No to znajoma miała tak wysoki wynik w ciąży. Myślała, że to błąd laboratorium ale niestety nie. Była pod ścisłą kontrolą endokrynologa. Na szczęście wszystko skończyło się dobrzetzn to jest moja dawka leku wynik tsh to 4,772
G
guest-1691259937
Gość
No miała bardzo wysoki. Ale chorowała wcześniej na tarczyce? Czy tak się okazało przy badaniach ciążowych? Wazne, ze wszystko się dobrze skończyło!Ahaaaa. No to znajoma miała tak wysoki wynik w ciąży. Myślała, że to błąd laboratorium ale niestety nie. Była pod ścisłą kontrolą endokrynologa. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze
Mona.lisa
Mam wynik dzisiejszej bety:
w sobotę 1254
dzisiaj 4049
w sobotę 1254
dzisiaj 4049
Prywatnie każdy lekarz przyjmie...
Ostatnia edycja:
Aga87lan
Kurczę ja miałam nawet aż 20 .. a później spadł aż do 11,8 gdzie norma jest od 11 .... a jak zaczęłam brać luteinę i duphaston to na drugi dzień bym 14,1I nic się nie stało jak miałaś 6, żadnych plamień? Ja jestem tak spanikowana, bo miałam w dzień miesiączki 28 i trzy dni temu lekarz kazał zbadać i spadł do 20. Mam luteinę 2x200, ale cały dzień przeryczałam, ze to już koniec. Trochę mnie uspokoiłaś
Mona.lisa
Oj to przez tydzień jeszcze Ci moooocno beta skoczy będzie już piękny widok na usgJa tez już mam wyniki bety
w czwartek miałam 983,19 a dziś 7734,26
Ale się cieszę! W poprzednich dwóch ciążach niestety nie doszłam do bety powyżej 1000..
umówiona jestem do lekarza na przyszły tydzień
reklama
Felczunia
świetne wiadomości!Ja tez już mam wyniki bety
w czwartek miałam 983,19 a dziś 7734,26
Ale się cieszę! W poprzednich dwóch ciążach niestety nie doszłam do bety powyżej 1000..
umówiona jestem do lekarza na przyszły tydzień
Ja też miałam dwie ciąże biochemiczne, o beta była malutka przy nich. Praktycznie w 2 dni po terminie @, przychodziła.
Podziel się: