reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Mi kawa od paru dni nie chodzi a piłam jedna dziennie...
a potem... [emoji16] Szczepienie, katarek, trzydniówka, itd. ale ile radości!! I miłości [emoji3590] ahh, ale rzeczywiście jest dokładnie tak jak opisujesz.

lekarz teraz w środę zapisał mi na karteczce z rozpiską leków heparynę 0,4 a na recepcie 0,6. I nie wiem czy się pomylił, czy co. W środę do niego idę i zapytam, bo bałam się że ta 0,6 zbyt mocna. Jakie właściwie heparyna ma wskazania? Ja sama pomyślałam o tym, że to pewnie z powodu mojego wcześniejszego poronienia.
Dziewczyny pijecie kawę? Ja wczoraj i dzisiaj kilka łyków, bo mam taką niemoc..

Cześć dziewczyny :) właśnie udało mi się nadrobić kilka dni :p dziś jestem 7+2, jestem okropnie zmęczona... na nic nie mam siły, ciagle bym tylko spała i spała... za tydzień w poniedziałek (mam nadzieje) idę na kontrole i będzie pewnie zakładana książeczka ciąży :) badania pierwsze mam podrobione, ,usze tylko kilka z nich odebrać osobiście, jutro będę dzwonić do swojej przychodni prywatnej i będę się umawiać :)

A moje jest okej ale jakoś boje się uprawiać seks 😅 to moja pierwsza ciaza...:D
U mnie tez dobrze z libido, druga ciąża a tez się boje 😅😅 boje się, ze orgazm doprowadzi do poronienia... że za mocny skurcz macicy będzie i maleństwo się oderwie... głupie to, awet o tym nie czytałam, nie pytałam doktora ale jakoś w głowie mi się to skądś zakorzeniło...

reklama
Jutro idę idę zrobić wszystkie badania i usnąć nie mogę, bo już myślę czy wszystkie będą w normie...

Do góry