reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hej dziewczyny, u nas dziś mega ponura pogoda a mnei dopadło jakieś przeziębienie [emoji17] katar i gardło drapie...będę pluskać woda z sola.. Nie wiem co jeszcze mogę? Ogolnie słaba jestem strasznie...Jutro wieczorem pierwsza wizyta, mam nadzieję że zobaczę coś pięknego [emoji3590]
Milego popołudnia kochane

reklama
a potem... 😁 Szczepienie, katarek, trzydniówka, itd. ale ile radości!! I miłości ❤️ ahh, ale rzeczywiście jest dokładnie tak jak opisujesz.

lekarz teraz w środę zapisał mi na karteczce z rozpiską leków heparynę 0,4 a na recepcie 0,6. I nie wiem czy się pomylił, czy co. W środę do niego idę i zapytam, bo bałam się że ta 0,6 zbyt mocna. Jakie właściwie heparyna ma wskazania? Ja sama pomyślałam o tym, że to pewnie z powodu mojego wcześniejszego poronienia.
Dziewczyny pijecie kawę? Ja wczoraj i dzisiaj kilka łyków, bo mam taką niemoc..
Ja odstawiłam całkowicie, nawet ochoty nie mam 😉

Hej dziewczyny, u nas dziś mega ponura pogoda a mnei dopadło jakieś przeziębienie [emoji17] katar i gardło drapie...będę pluskać woda z sola.. Nie wiem co jeszcze mogę? Ogolnie słaba jestem strasznie...Jutro wieczorem pierwsza wizyta, mam nadzieję że zobaczę coś pięknego [emoji3590]
Milego popołudnia kochane
mnie w ubiegłym tygodniu bolało gardło. Płukanie woda z solą, plus mleko z czosnkiem i miodem, herbata z miodem i cytryną.
Ja też mam brak sił, już któryś dzień z kolei.

Dziewczyny, mam mętlik bo bardzo bym chciała się pochwalić teściom, którzy bardzo czekają na swojego pierwszego wnuka/wnuczkę. Dziś do nich jedziemy... 6+5 a ja czekam na serduszko jeszcze na poniedziałek wizyta, chyba się wstrzymam z tą nowiną, jak myślicie? 😊
Ja z doświadczenia mogę powiedzieć, że z pięknymi nowinami warto się wstrzymać. 😊

Moi też wiedzą, narazie jeszcze mieszkamy z moimi rodzicami, więc i tak by się domyślili. A teściom powiedzieliśmy, bo bardzo tego chcieli i bardzo się ucieszyli z nowiny. Ale to tylko w kwestii bliskich nam osób.🙂
My powiedzielismy teściom że względu na to, że mieszkamy razem... Po tygodniu wiedzieli już chyba wszyscy mimo że prosiłam o dyskrecję. Później jak straciłam ciąże i każdy się pytał to myślałam że rozszarpie. Dlatego teraz nie powiem póki brzucha nie będzie widać. 🥺

Dziewczyny czy puchniecie? Wywala Wam brzuch? Ja od jakiegos czasu trzymam wodę mimo, że sporo piję. Dziś włożyłam jeansy i mi ciasno w brzuchu było 😣 mam tak jak jem białe pieczywo, ale nie jem juz od dawna...
Ja puchnę w oczach... Nie wiem czy to wodą się zatrzymuje bo niemożliwe żeby już tak tyć. Ale jak byłam w ciąży to zaczęłam z wagą 52 kg w 12 tyg było już 58 kg teraz jestem w 5+3 a mam 56 nie wiem co będzie w 9 miesiącu

reklama
Do góry