reklama
Carry88
Moderator
Jeżeli jesteś zdrowa i nie masz niedoborów witamin to sam kwas wystarczy. W moim przypadku niestety nie i muszę brać leki z zestawem witamin. W moim przypadku tylko metylowane witaminy wchodzą w grę.
Masz mthfr?
Jakieś firmy choline bierzesz?Ja biorę metylowany kwas foliowy Wit D, jodid na receptę mam od endo choline i metylowana b12.
Carry88
Moderator
Jakieś firmy choline bierzesz?
Ta mi kiedyś dziewczyny z forum polecimy i tak zostało
Załączniki
Mam mtfr, vr2 i uszkodzony homozygotyczne PAI1.Masz mthfr?
Carry88
Moderator
Mam mtfr, vr2 i uszkodzony homozygotyczne PAI1.
Też mam mthfr i pai homozygota bierzesz leki?
Biorę clexane 0,4 ze względu na mutacje PAI1. Przez mthfr biorę metylowany kwas foliowy 0,8, witaminę b6 i b12. Do tego jod i witaminę d ze względu na niedoczynnosc tarczycy. Acard będę brała po 11 tygodniu, aby zapobiec zatruciu ciążowemu i staniu przedrzucawkowemu.Też mam mthfr i pai homozygota bierzesz leki?
A ty co bierzesz?
Lusia125
Fanka BB :)
Ja też mam
Też mam mthfr i pai homozygota bierzesz leki?
O to podobnie jak ja , mthfr, pai1 i v-leiden
Mam mtfr, vr2 i uszkodzony homozygotyczne PAI1.
reklama
monnkej
Fanka BB :)
Muszę Wam powiedzieć kochane, ze z każdym dniem coraz mniej siły we mnie. Dziś 7+2
nic praktycznie nie robię (juz nie pracuje) a i tak nie mam siły. To taki największy objaw, po prostu jestem wyssana z energii. Dlatego tez nie zawsze tutaj odpisze, wiecie jak jest.
nic praktycznie nie robię (juz nie pracuje) a i tak nie mam siły. To taki największy objaw, po prostu jestem wyssana z energii. Dlatego tez nie zawsze tutaj odpisze, wiecie jak jest.
Podziel się: