Mama32@
Fanka BB :)
Powinno już być widoczne serduszko. Ja byłam w poniedziałek i widziałam ❤ a było 6+0 czyli jesteśmy co do dniaJa jutro idę na 13 na wizytę i mam nadzieję zobaczyć - jutro 7+0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinno już być widoczne serduszko. Ja byłam w poniedziałek i widziałam ❤ a było 6+0 czyli jesteśmy co do dniaJa jutro idę na 13 na wizytę i mam nadzieję zobaczyć - jutro 7+0
U mnie tak samo. Nie chce mi się nawet ręka ruszyć, a co dopiero jakieś akrobacjerany moje tez… aż mi chłopa już szkoda
Mój mąż się boi, że coś się stanie i ciągle mi przypomina o mięśniakach 31 mam wizytę i dopytam dr dokładnie czego mi nie wolno a na co mogę sobie pozwolić. I zabiorę na rozmowę męża jak będzie taka możliwość.Dziewczyny jak tam Wasze libido? Bo moje ulokowało się na drugim końcu Polski
tak samo mam! On taki kochany jakieś delikatne podchody, a tu i tak nic z tegoU mnie tak samo. Nie chce mi się nawet ręka ruszyć, a co dopiero jakieś akrobacje
Nie jestem pewna czy to dobrze liczę ale wychodzi mi 6 tydzień. Pierwszą wizytę u lekarza mam 21 majaKtóry kochana masz tydzień??
Ja tez mam problem z tym liczeniem, to moja pierwsza ciaza. Aaaa dawaj znać co na wizycie, ja mam 25Nie jestem pewna czy to dobrze liczę ale wychodzi mi 6 tydzień. Pierwszą wizytę u lekarza mam 21 maja
12.01DZIEWCZYNY KTÓRYCH DAT JESZCZE DO GÓRY NIE MA napiszcie swoje przybliżone terminy z aplikacji a wieczorem uzupełnię nasza listę
Na pewno napiszę miałam umówiona wizytę na 28 maja ale nie potrafię tyle czekać na to pierwsze USG więc umówiłam się do innego lekarza mam nadzieję że wszystko będzie dobrzeJa tez mam problem z tym liczeniem, to moja pierwsza ciaza. Aaaa dawaj znać co na wizycie, ja mam 25
Na pewno będzie dobrze ja już się też nie mogę doczekać wizyty.Na pewno napiszę miałam umówiona wizytę na 28 maja ale nie potrafię tyle czekać na to pierwsze USG więc umówiłam się do innego lekarza mam nadzieję że wszystko będzie dobrze