Karolina2495
Fanka BB :)
Ja mam spotkanie z położną 26 maja [emoji4] odliczamy razem [emoji16]
Ja mam 5t5d a do ginekologa idę 26 maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym być już po i wiedzieć że wszystko jest okJa mam spotkanie z położną 26 maja [emoji4] odliczamy razem [emoji16]
I tego się trzymajmyMoże być i tak, że są objawy, a ciąża się nie rozwija. Nie patrz na objawy. Pewnie jesteś tą szczęśliwą kobietą co ciążę przechodzi bez objawów. Albo wkrótce nadejdą[emoji16]
Ja dziś też 5+5 i termin wychodzi na. 9 stycznia także jesteśmy już trzy z tym terminem ja pierwsza wizyta 17.05 czyli w poniedziałek wczoraj beta 6629 także myślę że powinno już coś widać [emoji3059]
Musi się udać trzymamy kciukija mam wizytę 26 maja, termin z aplikacji na 9 styczniaCześć ! Ja mam termin na 08.01.2022. Jestem po 2 startach ( 1 puste jajo. 2- ciąża obumarła 6t) zrobiłam badania wyszła mi trombofilia . Miałam okres 04.04 , miałam zabieg 12.04 histeroskopia diagnostyczna - wyszła prawidłowo . Dostałam zielone światło. 30 kwiecień dwie kreski! 4 maja poszłam do lekarza od pozytywnego testu luteina 2x1 , zastrzyki Neoparin ( na usg dopochwowy nic jeszcze nie było widać ) + Acard .Byłam wczoraj na usg maluteńki pęcherzyk lekarz stwierdził ze to może być to . Za dwa tygodnie kontrola wszysyko się okaże czy będzie serduszko . Tak się boje to czekanie jest najgorsze . Strasznie się denerwuje wy jesteście już po 1 usg?
Cześć ! Ja mam termin na 08.01.2022. Jestem po 2 startach ( 1 puste jajo. 2- ciąża obumarła 6t) zrobiłam badania wyszła mi trombofilia . Miałam okres 04.04 , miałam zabieg 12.04 histeroskopia diagnostyczna - wyszła prawidłowo . Dostałam zielone światło. 30 kwiecień dwie kreski! 4 maja poszłam do lekarza od pozytywnego testu luteina 2x1 , zastrzyki Neoparin ( na usg dopochwowy nic jeszcze nie było widać ) + Acard .Byłam wczoraj na usg maluteńki pęcherzyk lekarz stwierdził ze to może być to . Za dwa tygodnie kontrola wszysyko się okaże czy będzie serduszko . Tak się boje to czekanie jest najgorsze . Strasznie się denerwuje wy jesteście już po 1 usg?
Coraz nas więcejCztery [emoji16]
Ja 27 maja , trzymam mocno za Ciebie kciuki. Dobrze ze jest taka grupa można porozmawiać z osobami które są w podobnej sytuacji lub odczuwają ten stresMusi się udać trzymamy kciukija mam wizytę 26 maja, termin z aplikacji na 9 stycznia