reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Cześć ! Ja mam termin na 08.01.2022. Jestem po 2 startach ( 1 puste jajo. 2- ciąża obumarła 6t) zrobiłam badania wyszła mi trombofilia . Miałam okres 04.04 , miałam zabieg 12.04 histeroskopia diagnostyczna - wyszła prawidłowo . Dostałam zielone światło. 30 kwiecień dwie kreski! 4 maja poszłam do lekarza od pozytywnego testu luteina 2x1 , zastrzyki Neoparin ( na usg dopochwowy nic jeszcze nie było widać ) + Acard .Byłam wczoraj na usg maluteńki pęcherzyk lekarz stwierdził ze to może być to . Za dwa tygodnie kontrola wszysyko się okaże czy będzie serduszko . Tak się boje to czekanie jest najgorsze . Strasznie się denerwuje :( wy jesteście już po 1 usg?

Cześć ! Ja mam termin na 08.01.2022. Jestem po 2 startach ( 1 puste jajo. 2- ciąża obumarła 6t) zrobiłam badania wyszła mi trombofilia . Miałam okres 04.04 , miałam zabieg 12.04 histeroskopia diagnostyczna - wyszła prawidłowo . Dostałam zielone światło. 30 kwiecień dwie kreski! 4 maja poszłam do lekarza od pozytywnego testu luteina 2x1 , zastrzyki Neoparin ( na usg dopochwowy nic jeszcze nie było widać ) + Acard .Byłam wczoraj na usg maluteńki pęcherzyk lekarz stwierdził ze to może być to . Za dwa tygodnie kontrola wszysyko się okaże czy będzie serduszko . Tak się boje to czekanie jest najgorsze . Strasznie się denerwuje :( wy jesteście już po 1 usg?
Musi się udać ♥️ trzymamy kciuki♥️ja mam wizytę 26 maja, termin z aplikacji na 9 stycznia

Witaj, mam nadzieję że teraz już będzie wszystko dobrze i za 2 tyg zobaczysz piękne serduszko[emoji3590] ja mam pierwszą wizytę w poniedziałek.. Stresuje się trochę ale jednocześnie nie mogę się doczekać [emoji846] robiłaś może przyrost beta hcg?

reklama
Do góry