reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Jak już będzie chodził to nie będziesz musiała go nosić [emoji16] szukaj pozytywow [emoji4]
Napewno sobie poradzisz[emoji3531]

Napewno sobie poradzisz [emoji3531] i ja mam nadzieję że jakoś też,najbardziej boje się tego czy nadąże biegać za moim Synkiem bo pewnie gdzieś pod koniec roku zacznie chodzić i czy teraz też będzie wszystko przebiegało dobrze bo w pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości i problemów a Michałek jest mega grzeczny i kochany[emoji3531]

reklama
U mnie dziś masakra. Myśle, że ta ciąża mi się nie utrzyma, strasznie się pokłóciłam z mężem. Wszystko go wkurzało, mój humor, zaprosił wcześniej rodzine na których obecność nie miałam ochoty (nie ze mam coś do nich, chciałam mieć spokoj a nie robić przyjęcia) nie było jak tego odwołać, nie miałam ochoty na żadne spotkania, chciałam być sama ze sobą, poszła taka kłótnia ze aż płakałam z nerwów. Pewnie beta już spada i nic z tego nie będzie
Spokojnie ... ja tydzień temu też miałam w domu taki dym że mój mąż wchodził piwnicą do domu ... tak się bał mnie spotkać na swojej drodze , a na podwórku poruszał się tak żebym go nie widziała - tak dostał ode mnie po głowie ... tak się wydarłam że chyba centrum miasta mnie słyszało ... się ułoży ! Spokojnie ...będzie dobrze :)!

Gratulacje [emoji846] chyba takiego malutkiego rodzeństwa tu nie ma[emoji848] Moja córka kończy za kilka dni 11 miesięcy [emoji846] ale nie martw się, co mają powiedzieć mamy bliźniaków jak dostają dwóch noworodziów na raz?[emoji16][emoji2960]
W sumie masz rację 😁z bliźniakami to musi być hardkor,ukłony w stronę Mam bliźniaków ♥️

Cześć dziewczyny, gratulacje dla nowych 🥰😍 jak się chwaliłam że nic mi nie dolega tak wczoraj cały dzień bolała mnie głowa i zaczęły się wymioty 🤮😬 coś okropnego 😳
Dziś głowa przeszła, wymioty w sumie też, tylko mdłości zostały, ale wzięłam ze sobą do pracy cole i kanapki popijam cola 🤣🤣 zdecydowanie lepiej 😛
Dobrego i spokojnego dnia dla was 😍😘🤗

Cześć dziewczyny, gratulacje dla nowych 🥰😍 jak się chwaliłam że nic mi nie dolega tak wczoraj cały dzień bolała mnie głowa i zaczęły się wymioty 🤮😬 coś okropnego 😳
Dziś głowa przeszła, wymioty w sumie też, tylko mdłości zostały, ale wzięłam ze sobą do pracy cole i kanapki popijam cola 🤣🤣 zdecydowanie lepiej 😛
Dobrego i spokojnego dnia dla was 😍😘🤗
Jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słońca 😁u mnie też mdłości ale naszczescie jeszcze bez wymiotów..od początku nasze Kruszynki dają o sobie znać😁

reklama
U mnie dziś masakra. Myśle, że ta ciąża mi się nie utrzyma, strasznie się pokłóciłam z mężem. Wszystko go wkurzało, mój humor, zaprosił wcześniej rodzine na których obecność nie miałam ochoty (nie ze mam coś do nich, chciałam mieć spokoj a nie robić przyjęcia) nie było jak tego odwołać, nie miałam ochoty na żadne spotkania, chciałam być sama ze sobą, poszła taka kłótnia ze aż płakałam z nerwów. Pewnie beta już spada i nic z tego nie będzie
Hej spokojnie glowa do góry ♥️nie możesz tak źle myśleć,musisz dbać o siebie i maluszka i się nie denerwować choć faceci potrafią wyprowadzić z równowagi ale co zrobisz to tylko faceci czasem zrobią coś czy powiedzą a potem dopiero pomyślą, musimy im to wybaczyć.trzymaj się♥️♥️♥️

Do góry