reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Jak już będzie chodził to nie będziesz musiała go nosić [emoji16] szukaj pozytywow [emoji4]
Napewno sobie poradzisz[emoji3531]

Napewno sobie poradzisz [emoji3531] i ja mam nadzieję że jakoś też,najbardziej boje się tego czy nadąże biegać za moim Synkiem bo pewnie gdzieś pod koniec roku zacznie chodzić i czy teraz też będzie wszystko przebiegało dobrze bo w pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości i problemów a Michałek jest mega grzeczny i kochany[emoji3531]

reklama
U mnie dziś masakra. Myśle, że ta ciąża mi się nie utrzyma, strasznie się pokłóciłam z mężem. Wszystko go wkurzało, mój humor, zaprosił wcześniej rodzine na których obecność nie miałam ochoty (nie ze mam coś do nich, chciałam mieć spokoj a nie robić przyjęcia) nie było jak tego odwołać, nie miałam ochoty na żadne spotkania, chciałam być sama ze sobą, poszła taka kłótnia ze aż płakałam z nerwów. Pewnie beta już spada i nic z tego nie będzie
Spokojnie ... ja tydzień temu też miałam w domu taki dym że mój mąż wchodził piwnicą do domu ... tak się bał mnie spotkać na swojej drodze , a na podwórku poruszał się tak żebym go nie widziała - tak dostał ode mnie po głowie ... tak się wydarłam że chyba centrum miasta mnie słyszało ... się ułoży ! Spokojnie ...będzie dobrze :)!

Gratulacje [emoji846] chyba takiego malutkiego rodzeństwa tu nie ma[emoji848] Moja córka kończy za kilka dni 11 miesięcy [emoji846] ale nie martw się, co mają powiedzieć mamy bliźniaków jak dostają dwóch noworodziów na raz?[emoji16][emoji2960]
W sumie masz rację 😁z bliźniakami to musi być hardkor,ukłony w stronę Mam bliźniaków ♥️

Cześć dziewczyny, gratulacje dla nowych 🥰😍 jak się chwaliłam że nic mi nie dolega tak wczoraj cały dzień bolała mnie głowa i zaczęły się wymioty 🤮😬 coś okropnego 😳
Dziś głowa przeszła, wymioty w sumie też, tylko mdłości zostały, ale wzięłam ze sobą do pracy cole i kanapki popijam cola 🤣🤣 zdecydowanie lepiej 😛
Dobrego i spokojnego dnia dla was 😍😘🤗

Cześć dziewczyny, gratulacje dla nowych 🥰😍 jak się chwaliłam że nic mi nie dolega tak wczoraj cały dzień bolała mnie głowa i zaczęły się wymioty 🤮😬 coś okropnego 😳
Dziś głowa przeszła, wymioty w sumie też, tylko mdłości zostały, ale wzięłam ze sobą do pracy cole i kanapki popijam cola 🤣🤣 zdecydowanie lepiej 😛
Dobrego i spokojnego dnia dla was 😍😘🤗
Jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słońca 😁u mnie też mdłości ale naszczescie jeszcze bez wymiotów..od początku nasze Kruszynki dają o sobie znać😁

reklama
U mnie dziś masakra. Myśle, że ta ciąża mi się nie utrzyma, strasznie się pokłóciłam z mężem. Wszystko go wkurzało, mój humor, zaprosił wcześniej rodzine na których obecność nie miałam ochoty (nie ze mam coś do nich, chciałam mieć spokoj a nie robić przyjęcia) nie było jak tego odwołać, nie miałam ochoty na żadne spotkania, chciałam być sama ze sobą, poszła taka kłótnia ze aż płakałam z nerwów. Pewnie beta już spada i nic z tego nie będzie
Hej spokojnie glowa do góry ♥️nie możesz tak źle myśleć,musisz dbać o siebie i maluszka i się nie denerwować choć faceci potrafią wyprowadzić z równowagi ale co zrobisz to tylko faceci czasem zrobią coś czy powiedzą a potem dopiero pomyślą, musimy im to wybaczyć.trzymaj się♥️♥️♥️

Do góry