Alusia_1992
Fanka BB :)
Ach.. lekarze.. temat rzeka.. ale jeżeli nie masz pieniędzy to ja nie wiem jak to ogarnąćNo to u nas podobnie.. w dzień zależy czy Dana ma ochotę na drzemkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ach.. lekarze.. temat rzeka.. ale jeżeli nie masz pieniędzy to ja nie wiem jak to ogarnąćNo to u nas podobnie.. w dzień zależy czy Dana ma ochotę na drzemkę.
Koszmar,tzn??Czy tylko u mnie noce to koszmar?
Koszmar,tzn??
U nas od 2 tygodni też ciężko bardzo. Pierwszy ząb wyszedł, do tego wrażenia ze żłobka i wybudzanie co godzine, pomaga tylko pierś i spanie z nami w łóżku czego oboje z mężem nie lubimy, bo ciasno się robiSynek sie budzi co godzine i nie pomaga nic tylko noszenie
U mnie tak jest odkąd skończył 2 tygodnieU nas od 2 tygodni też ciężko bardzo. Pierwszy ząb wyszedł, do tego wrażenia ze żłobka i wybudzanie co godzine, pomaga tylko pierś i spanie z nami w łóżku czego oboje z mężem nie lubimy, bo ciasno się robi [emoji3061]
Czyli w nocy nie ma mowy o spaniu? A w dzień jak?U mnie tak jest odkąd skończył 2 tygodnie
Juz chodze do psycholga, bo nie daje rady
Moja wczoraj ,,wyszła,, na panele.. ach.. krew się lala a ja płakałam razem z nią.. ona przestała a ja dalej..Czyli w nocy nie ma mowy o spaniu? A w dzień jak?
Tzn nie kumam co się stało???Moja wczoraj ,,wyszła,, na panele.. ach.. krew się lala a ja płakałam razem z nią.. ona przestała a ja dalej..
Rozwaliła dziaslo górne i wargę od środkakrwi to tyle było...Tzn nie kumam co się stało???