Gratulacje i dużo zdrówka:-)Chciałabym Wam kogoś przedstawić. O to Julia, urodzona 12.01. O godz. 3.25, 2620 g i 50 cm. Na tym zdjęciu ma już 8 dniZobacz załącznik 1072550
reklama
Cookie_
Moderator
Regularnie do każdego karmienia Espumisan i odbijanie po karmieniu. Na brzuszek masaż, termofor z pestek wiśni, leżenie na brzuszku lub noszenie w takiej pozycji. A najlepsze co to dużo cierpliwości i czas. Niestety układ pokarmowy musi dojrzeć.
U mnie starszak na kp i nie miał kolek jedynie wzdęcia, które minęły jak trochę przybrał na wadze i miał więcej siły by dać ujscie gazom.
U mnie starszak na kp i nie miał kolek jedynie wzdęcia, które minęły jak trochę przybrał na wadze i miał więcej siły by dać ujscie gazom.
Dziewczyny skladalyscie wnioski na 500+?
Wyplacili wam za styczen?jak to wyglada?
Moj urodzony 13stycznia i nic mi nie przelali mimo ze wszystko inne tak i teraz nie wiem czy nie ma za ten miesiąc wyrównania czy co?
Moj urodzony 13stycznia i nic mi nie przelali mimo ze wszystko inne tak i teraz nie wiem czy nie ma za ten miesiąc wyrównania czy co?
Ostatnia edycja:
U
użytkowniczka Co
Gość
Dziewczyny skladalyscie wnioski na 500+?
Jeśli złożyłaś wniosek w styczniu to pewnie w lutym dostaniesz wyrównanie za styczeń
Dziewczyny mam pytanie. Mój Skarb ma 10 dni i dziś odpadł mu kikut. Niestety nadal został taki mniejszy kukucik jak na zdjęciu. Czy to jest normalne? Czy powinnam to skonsultować z lekarzem?
Załączniki
Ale wszystkie inne swiadczenia przelali wczoraj...Jeśli złożyłaś wniosek w styczniu to pewnie w lutym dostaniesz wyrównanie za styczeń
Myślałam że może któraś ma podobną sytuację
Mój synuś miał to samo to ziarniniak musisz iść do lekarza. Nam pediatra raz zrobił azotanem srebra i ładnie się goi, niestety dużo dłużej trwa. Mój syn ma 3tyg i jeden dzień i miał to potraktowane tym azotanem srebra tydzień temu już nie ma tego "cycka" ale jeszcze nie jest w pełni wygojone. To nic strasznego i nie boli maluszka tylko trzeba zareagować. Do póki nie pójdziesz do lekarza to odkażaj to 3razy dziennie i osuszaj dokładnie po.Dziewczyny mam pytanie. Mój Skarb ma 10 dni i dziś odpadł mu kikut. Niestety nadal został taki mniejszy kukucik jak na zdjęciu. Czy to jest normalne? Czy powinnam to skonsultować z lekarzem?
Sorki Dziewczyny ja tu się udzieliłam kilka razy kiedyś ale później usunęłam konto teraz stwierdziłam że uspokoję katke i założyłam znowu. Pozdrawiam was.
reklama
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. PozdrawiamMój synuś miał to samo to ziarniniak musisz iść do lekarza. Nam pediatra raz zrobił azotanem srebra i ładnie się goi, niestety dużo dłużej trwa. Mój syn ma 3tyg i jeden dzień i miał to potraktowane tym azotanem srebra tydzień temu już nie ma tego "cycka" ale jeszcze nie jest w pełni wygojone. To nic strasznego i nie boli maluszka tylko trzeba zareagować. Do póki nie pójdziesz do lekarza to odkażaj to 3razy dziennie i osuszaj dokładnie po.
Sorki Dziewczyny ja tu się udzieliłam kilka razy kiedyś ale później usunęłam konto teraz stwierdziłam że uspokoję katke i założyłam znowu. Pozdrawiam was.