reklama
Malami1303
Fanka BB :)
U nas dziś to samo jest, ale ciepłej niż wczoraj. Jak nie będzie padać to pójdziemy po starszą córkę do szkołyNo u nas wiatr straszny dlatego mam obawy.Odpuscilam wczorajsze wyjście.
Dzis tez wiatr,pada.Pogoda ogolnie do du...
A ja drugi dzień w szpitalu, jutro zaczynam 41 tc.
Na razie nawet nie wiem jakie plany mają co do mnie. Rozwarcia żadnego, ale szyjka bardzo krótka i dziecko bardzo nisko.
Poprzednie ktg pokazało dość mocne skurcze, których jako tako nie czułam, tzn nie bolały.
Modlę się, żeby nie mieć balonika...
Na razie nawet nie wiem jakie plany mają co do mnie. Rozwarcia żadnego, ale szyjka bardzo krótka i dziecko bardzo nisko.
Poprzednie ktg pokazało dość mocne skurcze, których jako tako nie czułam, tzn nie bolały.
Jarzynka
Fanka BB :)
Ja mialam balonikowanie. Nie było takie złe. Ale zrobiło rozwarcie na 3cm także szału nie było.
A ja drugi dzień w szpitalu, jutro zaczynam 41 tc.
Zaczynam już wątpić w ginekologów. Zostałam wczoraj wypisana ze szpitala. Po szczegółowych badaniach, lekarz stwierdził, że mam deficyt ciążowy dwutygodniowy. Tak oto zamiast w 41 tygodniu, jestem w 39. Ręce opadają, a miałam nadzieję, że wyjdę już z małą, a pozostało mi czekać. Cóż..
Cookie_
Moderator
To coś takiego istnieje? Termin źle Ci określił twój lekarz?Zaczynam już wątpić w ginekologów. Zostałam wczoraj wypisana ze szpitala. Po szczegółowych badaniach, lekarz stwierdził, że mam deficyt ciążowy dwutygodniowy. Tak oto zamiast w 41 tygodniu, jestem w 39. Ręce opadają, a miałam nadzieję, że wyjdę już z małą, a pozostało mi czekać. Cóż..
reklama