Cookie_
Moderator
GratulacjeMała przyszła na świat o 13.30. Waży 3430g, dł. 56cm. Przez cc, przy skurczach moich zatrzymywala się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMała przyszła na świat o 13.30. Waży 3430g, dł. 56cm. Przez cc, przy skurczach moich zatrzymywala się.
TakDziewczyny po cc miałyscie od razu pokarm? Po pierwszym porodzie sn miałam od razu a teraz obawiam się, że po cc nie będzie tak kolorowo. Słyszałam, że różnie bywa.
A próbowałaś ściągania laktatorem metoda 7-5-3 Link do: Karmienie piersią – pod górkę cz. 3 | Karmienie piersią inaczej [KPI]Ja nie miałam. Dopiero w 3 dobie. Wiec od razu dokarmialam modyfikowanym. Teraz ciężko mi rozkręcić laktacje. Ciagle na modyfikowanym. Boje si3 ze juz tak zostanie... Ktos dokarmia modyfikowanym? Mialabym kilka pytań dotyczacych ilosci karmien
GratulacjeDziewczyny, przepraszam, ze dopiero teraz, ale musiałam się zorganizować.
Antoś urodził się 7.01.2020 termin mielismy na 13.01 chociaż z miesiączki na 6.01
Pierworódka, poród SN 7h miło go wspominam, serio.Zobacz załącznik 1070158
Dziewczyny po cc miałyscie od razu pokarm? Po pierwszym porodzie sn miałam od razu a teraz obawiam się, że po cc nie będzie tak kolorowo. Słyszałam, że różnie bywa.
Ja miałam nawał w 4 dobie...Dziewczyny po cc miałyscie od razu pokarm? Po pierwszym porodzie sn miałam od razu a teraz obawiam się, że po cc nie będzie tak kolorowo. Słyszałam, że różnie bywa.