Paulina_1408
Aktywna w BB
Jak dojdziesz do siebie i znajdziesz czas to napisz jak się czujesz :*Hania, urodzona sn dziś o 24:10. 3950g; 57cm :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dojdziesz do siebie i znajdziesz czas to napisz jak się czujesz :*Hania, urodzona sn dziś o 24:10. 3950g; 57cm :-)
GratulacjeHania, urodzona sn dziś o 24:10. 3950g; 57cm :-)
Gratulacje Niech rośnie zdrowoHania, urodzona sn dziś o 24:10. 3950g; 57cm :-)
Gratulacje!!!Hania, urodzona sn dziś o 24:10. 3950g; 57cm :-)
Gratulacje [emoji3590] spora kluseczka [emoji7]Hania, urodzona sn dziś o 24:10. 3950g; 57cm :-)
Jesli masz apke w tel to suwaczka nie wodac. Bo ja mam suwaczki i na apce nie widac a w kompie widac.Dziewczyny gdzie wkleić tekst suwaczka by było go widać?
W tel widzę twoje suwaczki jak mam obraz w poziomieJesli masz apke w tel to suwaczka nie wodac. Bo ja mam suwaczki i na apce nie widac a w kompie widac.
Musisz wejsc w ustawienia i sygnature.
Gratulacje!!Hania, urodzona sn dziś o 24:10. 3950g; 57cm :-)