reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

.

Załączniki

• 20191122_041451.jpg
    20191122_041451.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Dzien dobry Dziewczyny! 😀
Dzis sie wyspalam i w dodatku zgagi nie mam :) czuje, ze zyje i krowkom mlecznym - jak mnie skleroza nie ogarnie - mowie nie do konca ciazy!!
Czekam do sniadania bo juz czuje glod ;)

@porcelanowa89 jak kocyk? Pochwalisz sie jakas fotka?

Dzien dobry, ja juz od 5:00 nie moge spac, ponieważ boli i lewe i prawe biodro to odpuscilam. Musialam usiąść bo takie spanie to nie spanie.
Dziś intensywny dzień dla każdego członka tej rodziny. Prócz mnie. Nie mąż ma pracę.. w około domu, a dzieci spotkanie i wypad harcerski więc od rana po późnego popołudnia będę mogła leżeć nic nie robiąc. Z psem do towarzystwa.
Takie mam plany, leżenie i nic nie robienie, a jak to wyjdzie w praktyce to nie wiem.
Już od rana dostałam tak solidnego kopa pod żebrami, chyba w wątrobę albo żołądek że aż zasyczałam.

Dzien dobry, ja juz od 5:00 nie moge spac, ponieważ boli i lewe i prawe biodro to odpuscilam. Musialam usiąść bo takie spanie to nie spanie.
Dziś intensywny dzień dla każdego członka tej rodziny. Prócz mnie. Nie mąż ma pracę.. w około domu, a dzieci spotkanie i wypad harcerski więc od rana po późnego popołudnia będę mogła leżeć nic nie robiąc. Z psem do towarzystwa.
Takie mam plany, leżenie i nic nie robienie, a jak to wyjdzie w praktyce to nie wiem.
Już od rana dostałam tak solidnego kopa pod żebrami, chyba w wątrobę albo żołądek że aż zasyczałam.
Plan masz dobry :) obys odpoczela 😀.

@Celia89 co w Ikei chcesz kupic?
Serio kocie lozka??
Tak :D to są w gwoli ścisłości łóżka dla lalek, ale kociarze i królikarze na forum wykorzysują je dla swoich pupili i podobno świetnie się sprawują. Koszt takiego wynalazłku ok 25 zł... Więc co się będę szczypać :)
1574500976602.png
1574501095081.png

1574501149616.png

Tak :D to są w gwoli ścisłości łóżka dla lalek, ale kociarze i królikarze na forum wykorzysują je dla swoich pupili i podobno świetnie się sprawują. Koszt takiego wynalazłku ok 25 zł... Więc co się będę szczypać :)
Zobacz załącznik 1048738Zobacz załącznik 1048739
Zobacz załącznik 1048740
Fajne :) ale z moim Kabanoskiem długo by nie pożyło takie łóżeczko ;) póki co chłopak wybrał sobie dogodną miejscówkę na szafce, jeszcze koledzy w podobnych barwach więc pełny kamuflaż jest :)
IMG_20191110_201924.jpg

reklama
Do góry