O ja nie mam. Z niego trzeba umieć korzystać by nie "znajsc" szumów z pepowiny, stad niezdecydowalam sie na detektor tetna@Celia89 tez mam detektor tętna inaczej byłabym już dawno w wariatkowie...
reklama
K_89
Fanka BB :)
Nie raczej to nie ma nic wspólnego z ilością ruchów, tylko ogólnie takie stresy ze mam mutacje itp. Biorę 0.4 mg od samego początku.Ja tez biore heparyne, clexane 0.6. A to ma cos do ruchów? Nies słyszala. Takiej teorii, zaciekawiłas mnie.
Ja mam, stresy bo mam nadciśnienie w ciazy, cukrzyce i powiekszona nerke xD a clexane biore na obrzeki tłuszczowe, ztad wyzsza dawka. Spokojnie kazde dziecko inne, nawet u 1 kobiety kazda Ciąża inna.Nie raczej to nie ma nic wspólnego z ilością ruchów, tylko ogólnie takie stresy ze mam mutacje itp. Biorę 0.4 mg od samego początku.
Probowala. 2x w ramie i nie polecam haha, bol jakich malo uraczylam w życiu. Ja daje w brzuch lub udo. W brzuch bo ja i tak chlopaka nie czuje nie widze nozek. Pytalam, moich kardiologow poki nie ma tam, jego to mozna w brzuch.@Bosiek w ogóle gdzie sobie robisz zastrzyki? Ja już od jakiegoś miesiąca w udo, od wewnętrznej strony.
reklama
Kinga91
Fanka BB :)
Ja się też stresowałam, bardzo późno zaczęłam młodego czuć. Jak dziewczyny tu pisały że ich dzieciaczki ciągle się ruszają to zaczynałam panikować. Na wizycie moja ginekolog mi powiedziała żeby się uspokoić bo mam łożysko na przedniej ścianie dlatego słabiej czuje, a na ostatniej wizycie jeszcze młody był ułożony twarzą w stronę moich pleców i to podobno też wygłusza ruchy. Także ja wrzuciłam na luz@Kinga91 widze jest nas więcej chyba muszę wrzucić na luz chociaż ciężko jest.