reklama
Buba88
Fanka BB :)
I ty dzis pisalas ze za malo masz ubranek i pojechalas dokupic?;p gdzie ty to pomiescilas? Ja mam najdalej to 68 kilka sztuk i to nie kupowalam tylko dostalam po ludziach w spadku ale moze sie skusze po swietach na przecenach kupie cos wiekszego jak sie mi spodoba, pozniej bedzie z glowyJa mam gotowe wyprawkowe ze smyka po 4 komplety na 50 i 56.
Reszta 62 68 74 z podziałem juz na cztery pory roku
62 zima
62/68 wiosna
62/68 lato
68/74 jesień
74 zima
Buba88
Teoretycznie do dnia porodu jeszcze ma czasMój łobuziak chyba się cichaczem obrócił[emoji2955] Do tej pory kopał nad pępkiem, a teraz całkiem na dole[emoji20]No chyba że boksuje łapkami. W czwartek usg to podejrzymy co kombinuje. Do kiedy ma czas żeby się ułożyć główką do dołu?
Ano widzisz [emoji23] stara głupia baba [emoji85][emoji85][emoji85] i jeszcze sie zastanawiam czy czegoś mi nie brakuje. Ale mam liste zakupow redagowaną a i owszem gdzies od roku juz, ale staram sie trzymać jej bo inaczej bym chyba juz zwariowała heheheI ty dzis pisalas ze za malo masz ubranek i pojechalas dokupic?;p gdzie ty to pomiescilas? Ja mam najdalej to 68 kilka sztuk i to nie kupowalam tylko dostalam po ludziach w spadku ale moze sie skusze po swietach na przecenach kupie cos wiekszego jak sie mi spodoba, pozniej bedzie z glowy
Co do ubranek to plus ten ze synek ma przy swoim pokoju garderobe. W komodzie przy przewijaku są przygotowane te na 62, a wyprawkowe juz w torbie do szpitala spakowane.
Jarzynka
Mój juz trzeci raz z rzędu na usg ma stópy na twarzy...to jest dla mnie niepokojące ;(Mój łobuziak chyba się cichaczem obrócił[emoji2955] Do tej pory kopał nad pępkiem, a teraz całkiem na dole[emoji20]No chyba że boksuje łapkami. W czwartek usg to podejrzymy co kombinuje. Do kiedy ma czas żeby się ułożyć główką do dołu?
reklama
Mój łobuziak chyba się cichaczem obrócił[emoji2955] Do tej pory kopał nad pępkiem, a teraz całkiem na dole[emoji20]No chyba że boksuje łapkami. W czwartek usg to podejrzymy co kombinuje. Do kiedy ma czas żeby się ułożyć główką do dołu?
Dokładnie do porodu ma czas. Niektóre bobasy juz wcześniej w pozycji strategicznej do wyjścia- ale to nie reguła.Teoretycznie do dnia porodu jeszcze ma czas
Ja co tydzień na usg. We czwartek ide podejrzeć co tam sie dzieje bo kopie mnie jakby chciał juz wyjść. Mocno odczuwam wywracanie flakow na drugą strone, jedzenie w gardle, i hantle przy kroczu. Oj łatwo i lekko juz nie jest