reklama
Kinga91
Fanka BB :)
Robiłam tarczyce w październiku ale wyniki mam książkowe, poprostu jestem świniaczkiemNie macie problemow z tarczyca?Ja tak przybieralam jak mialam za wysokie TSH, doslownie z niczego i 4 kg w miesiac. Teraz jak unormowalam sobie wyniki to juz zdecydowanie mniej mimo ze jem wiecej
Eda Helena
To ja chyba tez... swiniaczek hmmm mialam tyle razy robione badanie z krwi i gine nigdy nic nie mowila ze cos nie tak...Robiłam tarczyce w październiku ale wyniki mam książkowe, poprostu jestem świniaczkiem
To chyba raczej przemiana materii, metabolizm. Ja zawsze musze uwazac na to co jem. Spojrze tylko na chipsy i juz waze kilo wiecej. Mozliwe tez ze za malo plynow wypijam, choc teraz w ciazy staram sie pic duzo.
Kinga91
Oo mamy ten sam termin i też chłopak Staś pozdrawia!Ja raczej termin na 26.01 przynajmniej według OM, syn się zgadza póki co
Eda Helena
Pewnie jest niesmialyMój ciagle odwraca się tak, ze nie widać buzi...
U nas Nikodem pozdrawiaOo mamy ten sam termin i też chłopak Staś pozdrawia!
Kundzia093
Ja musze powtórzyć na początku mi tak waga leciała w górę że myślałam że się zalamie.. Okazało się tarczyca. Dostałam leki i wszystko ok jeden kilo na miesiąc a. Teraz... Nagle 4 kg mi wpadło w miesiąc i znowu yh... Już 15 na plusie jestem a dopiero listopad :/Robiłam tarczyce w październiku ale wyniki mam książkowe, poprostu jestem świniaczkiem
Mój juz trzeci raz z rzędu na usg ma stópy na twarzy...to jest dla mnie niepokojące ;(
GimnastykMoja boksuje i pod pempkiem i w okolicy a nawet nad - ulozenie za kazdym razem glowkowe.
Jak powiedziala gin - ma rece i nogi a glowa tez potrafi
No mam nadzieję że się dzieciaczki w porę zreflektują i poukładają jak trzeba. Jeszcze trochę czasu na wygłupy mają
reklama
zoja81
Ja na poczatku tracilam 1kg na tydzien. Teraz srednio w miesiacu wpada 2.5-3.0 kg. Wtedy meczyly mnie mdlosci, teraz czesto zgaga i wrazenie stania jedzenia w przelyku.Ja musze powtórzyć na początku mi tak waga leciała w górę że myślałam że się zalamie.. Okazało się tarczyca. Dostałam leki i wszystko ok jeden kilo na miesiąc a. Teraz... Nagle 4 kg mi wpadło w miesiąc i znowu yh... Już 15 na plusie jestem a dopiero listopad :/
Szczerze to boje sie co bedzie z moja waga po porodzie.