Celia89
Fanka BB :)
Nie spać zwiedzać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam nadzieję do 10.01 przenosićNa poczatku liczyłam na to, że obędzie sie bez sadu, ale trafiliśmy na rasowego oszusta niestety.... Kilkanaście tysięcy piechota nie chodzi. Sprawa wydaje sie wygrana, ale nie wiem jak to jest ze sciagalnoscia długów od takich oszustów jak sie za granica ukrywają..
Oby tylko nie za wczesnie no i ja sie nie pisze, bardzo liczę na to ze do stycznia dotrwam w dwupaku
A to nie jest tak, ze za każdym razem jak my wchodzimy i wychodzimy to sie liczy? bo tak to same pewnie każdego dni po kilkanascie jak ni kilkadziesiąt wejść nabijamyDobranoc Tobie w sumie innym też. Dom zamknięty, żeby mnie jakiś seryjny morderca nie pożarł. Dziś mgła, a nie mąż ma nockę.
Wiecie że nasza grupa była wyświetlana 350 tysięcy razy :>
Jesteśmy na równo w pasach startowychMam nadzieję, że ktoś przede mna przetrze szlak i nie będę pierwsza
Pogoda rzeczywisce cudowna, też się zbieram z synkiem na spacerDzis w Krakowie pogoda cudo. Az pojde sie przejść na pole. A oto Kleor, on nie wychodzi xD