reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Czy ma tu któraś tak wrednego i niedobrego kota jak mój? Wieczne podgryzanie, drapanie, a wczoraj to przegiął pałę, bo skoczył mi od tyłu na plecy. Tak się wystraszyłam, że zamknęłam gówniaka w łazience i czekał tam dopóki nie mąż ze sklepu wrócił. Boję się, że będzie jeszcze gorzej jak pojawi się Dawid [emoji26]

Z innej beczki...czy wy też macie takie uczucie w nosie przy oddychaniu jakbyście miały go podrażnionego? Jakbym wyszła na lodowate powietrze
20190528_095026.jpeg

reklama
Czy ma tu któraś tak wrednego i niedobrego kota jak mój? Wieczne podgryzanie, drapanie, a wczoraj to przegiął pałę, bo skoczył mi od tyłu na plecy. Tak się wystraszyłam, że zamknęłam gówniaka w łazience i czekał tam dopóki nie mąż ze sklepu wrócił. Boję się, że będzie jeszcze gorzej jak pojawi się Dawid [emoji26]

Z innej beczki...czy wy też macie takie uczucie w nosie przy oddychaniu jakbyście miały go podrażnionego? Jakbym wyszła na lodowate powietrzeZobacz załącznik 1037838

Wstaw inne zdjęcie, bo na tym jest uroczy i trochę nie dowierzam twoim słowom o jego charakterze. Mój jest dziki i nie wskakuje ani na kolana ani na plecy.

Nie mam i chyba nie miałam dotąd takiego uczucia z tym powietrzem

Ja mam wiecznie sucho w nosie aż co rano krwawie. Plucze codziennie solą morską. Akurat ostatnio i dziąsła i nos się ogarnął.
Może tak być z tymi odlonami jak piszecie hehe :p w końcu naklepalysmy 9 tys postów. Śniło mi się że rozwazalam pracę w lewiatanie xd bo uznałam że nawet to jest lepsze i mniej stresujące. A tak poza tym moje sny od wczoraj ewolupwalo w gowno jakiego chyba od zerowki nienk bylo. Sen w śnie i znów się budzisz i to też sen.

Wstaw inne zdjęcie, bo na tym jest uroczy i trochę nie dowierzam twoim słowom o jego charakterze. Mój jest dziki i nie wskakuje ani na kolana ani na plecy.

Nie mam i chyba nie miałam dotąd takiego uczucia z tym powietrzem
Wiesz jak to mówią "najciemniej pod latarnią" [emoji1787] Ma dni, że jest spokojny i grzeczny, ale to tylko kilka dni, a szczególnie jak kroję jakieś mieso xD

Ale coraz częściej pokazuje kiełki tak jak wczoraj. Ostatnio w nocy też skoczył na mnie jak szłam do łazienki. Zacznę go głaskać to przez chwile mruczy, a zaraz skacze mi na rękę i mnie gryzie. A nie zliczę ile razy skoczył mi na twarz

@Celia89 Ja od dłuższego czasu mam po nocce sucho w nosie i buzi i usta takie jakbym z tydzień czasu nie piła.

Wiesz jak to mówią "najciemniej pod latarnią" [emoji1787] Ma dni, że jest spokojny i grzeczny, ale to tylko kilka dni, a szczególnie jak kroję jakieś mieso xD

Ale coraz częściej pokazuje kiełki tak jak wczoraj. Ostatnio w nocy też skoczył na mnie jak szłam do łazienki. Zacznę go głaskać to przez chwile mruczy, a zaraz skacze mi na rękę i mnie gryzie. A nie zliczę ile razy skoczył mi na twarz

@Celia89 Ja od dłuższego czasu mam po nocce sucho w nosie i buzi i usta takie jakbym z tydzień czasu nie piła.

W podstawówce miałam koleżankę, której kot był właśnie taki - nieokiełznany. Zawsze się go bałam, bo rzeczywiście skakał na czlowieka a jego ulubiona zabawa było drapanie gości. Kot z piekła rodem.

W podstawówce miałam koleżankę, której kot był właśnie taki - nieokiełznany. Zawsze się go bałam, bo rzeczywiście skakał na czlowieka a jego ulubiona zabawa było drapanie gości. Kot z piekła rodem.
Benek to się zachowuje jakby miał rozdwojenie jaźni. O siebie się nie martwię, bo ja sobie z nim poradzę,ale jak mi na dziecko skoczy to nie wiem co zrobie....Mam nadzieję, że polubi małego i będzie takim milusińskim kotkiem jak na filmikach

Oj tak, mamy piękną jesień na ten czas wykluwania, nie ma co :) Jestem ciekawa czy zima będzie równie sprzyjająca, czy będzie sypał śnieg jak będziemy rodzić czy jednak bajoro na ulicach ;)
Wolałabym aby zima była łagodna bez śniegu i lodu. Jak sobie pomyśle, że można się wywrócić na lodzie w 9 miesiacu ciąży, to aż ciary mnie przechodzą. Chyba zamknę się w mieszkaniu i wcale nie będę wychodzić ;)

Może masz suche powietrze od grzejników. Ja się dzisiaj czuję jakbym wyszła z reklamówki. W nocy mam wodę zawsze obok łóżka. No i właśnie ten nochal nawilzam.

U nas lenistwo. Zezarłabym rurke z bitą śmietaną, ale nie wolno. Trzymam się dzielnie :-( :(
Moje zwierzęta maja dziś nastrój leniwców. Ja też. Nawet pisać mi się nie chceZobacz załącznik 1037826
A to chyba porównując wielkość łóżeczek i zwierząt, chyba kot zajął psie łóżeczko, a pies z przymusu musiał położyć się w kocim łóżeczku ;)

reklama
A to chyba porównując wielkość łóżeczek i zwierząt, chyba kot zajął psie łóżeczko, a pies z przymusu musiał położyć się w kocim łóżeczku ;)

No niestety tak jest. Ten pies jest biedny. Do miski też ostatni. Za to robi wykopy na podwórku niczym górnik odkrywkowy.

Heh, co do zimy, to żeby się nie przewrócić stary będzie mnie na sankach wozil :-)

Do góry