Aguara
Fanka BB :)
Macie dziwne uczucie że cały czas chce się siku? Tak dziecko może naciskać na pęcherz już w tym okresie?
Może.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macie dziwne uczucie że cały czas chce się siku? Tak dziecko może naciskać na pęcherz już w tym okresie?
Może jakiś zastuj w przelewach w banku. Może poczekaj do 15:00, bo chyba wtedy banki maja ostatnia sesję z przelewami.Za jakie grzechy... no naprawdę, jajca sobie robią w tej mojej pracy. Już poniedziałek godzina 12sta. Brak wypłaty. Już ja im wrócę po ciąży do pracy...
A pokarzesz link do mataraca?Ja też poczekam jeszcze z praniem rzeczy, może pod koniec listopada to zrobię. Właśnie wybrałam też naterac na Allegro z pianki T18 i po jednej stronie jest też lateks, 14 cm grubości ma cały materac.
W sierpniu kupilam meble do przedpokoju, salonu i szafę do sypialni w Agata Meble. Na początku września dostarczyli je i ich monter je składał. Nie dość, że jedna szafka jest źle skręcona to część z mebli jest uszkodzona. Najbardziej oberwala szafa w sypialni, która miała być na rzeczy dla dziecka. Do tego monter ukradł śruby i kołki, które pozostały po montażu, a część z nich służyła do przymocowania mebli do ściany, aby się nie przewróciły. Do tej pory nie doczekałam się naprawy usterek, więc nawet nie mogę poukładać rzeczy dla dziecka w szafie, są w workach włożone tak, aby w razie czego szybko je wyciągnąć. Nie wiem ile to jeszcze potrwa.
Ale co do mebli to Dziewczyny przymocujcie wszystkie szafy i komody do ścian. Teraz producenci do nowych mebli dodają kołki i taśmy do takiego mocowania. Starsze meble trzeba samemu ogarnąć. Mój kolega tego nie zrobił i pewnego razu jego trzyletni syn niezauważony wchodził na szafę w przedpokoju i ta szafa przewróciła się na niego. Na szczęście oparła się o przeciwległą ścianę, ale wyciągali spod szafy nieprzytomne dziecko i leżało kilka dni w szpitalu. Na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze, ale różnie mogło być. Dlatego jak tylko naprawią mi usterki (jeśli się doczekam) to zaraz wszystko przymocujemy do ścian.
A aktorka Małgorzata Socha powinna w reklamach Agata Meble powiedzieć jak naprawdę wygląda ich obsługa klienta
Siostrzeńcowi mojej kumpeli bateria w iphone wybuchła jakieś pół roku temu. Telefon byl prawie nowy, na szczęscie domownicy byli kilka metrów od telefonu. Zapaliło się biurko i książki, ale ugasili. Może jeśli ma gwarancję to oddaj do sprawdzenia co się z nim dzieje.A wiecie jaki ja mam problem. No chodzę i aż mnie od środka to martwi. Mianowicie mam teraz iphone ale się wkurzam bo bateria słabo trzyma zasięg gubi itd. Wiec moj mąż kupił mi samsunga. I tak już tydzień leży w szafce. Kilka razy wkładałam kartę ale nie mogę się teraz przestawić. Po prostu kino... jakby nie było ważniejszych problemów.
Ja mam tak chyba od 10 tygodniaMacie dziwne uczucie że cały czas chce się siku? Tak dziecko może naciskać na pęcherz już w tym okresie?
No właśnie wstrzymuje się zanim rozpetam piekło co nie zmienia faktu że jak kasa powinna być na 10 to się ją wysyla 7-8. A nie tak jak ostatnio 15stego.Może jakiś zastuj w przelewach w banku. Może poczekaj do 15:00, bo chyba wtedy banki maja ostatnia sesję z przelewami.
To tez mysksiz w o tym z latexem?We wszystkich natralnych wypełnieniach typu kokos, gryka, bambus mogą znajdować się insekty...robale, które w nocy będą gryzły śpiącego. Wpisz w wyszukiwarkę hasło robaki w materacu, straszne historie. Do tego grykę pozyskuje się w Polsce za pomocą randapu, dlatego ani jej nie jem ani nie używam niczego z gryki. Gryka na polu sama nie schnie, aby ją zebrać pryska się randapem, wtedy wysycha i mozna zebrać ziarno i suchą słomę. Kiedyś robiono to tak, że ścinano grykę i ustawiano w takich stogach, aż naturalnie wyschnie, teraz aby oszczędzić na czasie i pracy ludzi pryska się randapem. Do tego naturalne wypełnienia w materacach są mało elastyczne, po paru latach spłaszczają i w środku jest cienka, twarda "mata". Wypełnienia syntetyczne utrzymują swoją elastyczność.
O jaaaa... Dobrze ze wszyscy cali. Moj już był na przeglądzie i wszystko niby jest okej. Ale właśnie teraz ja mam takie problemy. Przejmuje się każda pierdołą. Jak nie ja.Siostrzeńcowi mojej kumpeli bateria w iphone wybuchła jakieś pół roku temu. Telefon byl prawie nowy, na szczęscie domownicy byli kilka metrów od telefonu. Zapaliło się biurko i książki, ale ugasili. Może jeśli ma gwarancję to oddaj do sprawdzenia co się z nim dzieje.