reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja od dwóch dni mam problem z kroczem. To ze kopniaki które aż czasami mnie paraliżują to pikuś. Teraz mam takie dziwne uczucie kłucia w pochwie. Normalnie jakby mi się szyjka tak na chama rozwierała. Ale jak byłam ostatnio u lekarza to szyjka miała 3,2cm wiec ładnie w normie. Nie wiem co to. Ale czasami jak chodzę czy idę do łazienki to mam wrażenie ze mi to dziecko zaraz wyleci...
Tak jakby cię coś cieło albo drapało od środka, czy inaczej?

reklama
Byliśmy właśnie w Biedronce na zakupach i jakiś pijak (jak ustaliły pracownice sklepu) kilka godzin temu przywiązał pod sklepem psa i go zostawił. A że sklep był już zamykany pracownicy zadzwonili do schroniska. Przyjechali po niego, strasznie się bał, skamlał jakby ktoś go bił jak odwiazywali go od barierki. Potem moj M pomagał zamknąć go w klatce w samochodzie, bo nie chciał do niej wejść i uciekał. Masakra...takich ludzi co tak zostawiają zwierzęta to na 20 lat robót w kamieniołomach bym skazała...
Masakra zwłaszcza że pies się zżywa, nierozumie i ma umysł dwu latka. Ale lepiej pod taką biedrą gdzie go znajdzie ktoś i zabierze niż w lesie... a nawet jak już muszą porzucać w lesie to niech nie uwiążują. Pies sobie dojdzie w końcu do jakiejś wsi i ktoś napewno się z niego ucieszy. Nie wiem po co ludzie biorą zwierzęta, skoro potem im wadzą, a znam takich przypadków tyyyyleeeeeee. Pracowałam w zoologu to ludzie kupowali, króliczki, świnki, chomiczki jak były małe słodkie i pierdołowate, a jak podrosły to nagle mieli po pół roku alergie na futro, albo "bo gryzie". :D No gratuluje odkrycia każde zwierze gryzie jak się czuje zagrożone.

Zobacz załącznik 1032848
:p co prawda dopiero 3 strona. Haha Google nawet pamięta że miałam swój klan w lineage 2 :D ładnie...
Celia na pierwszej musi być! :D
Niestety, sa kobiety ktorym ciaza sluzy, ale zdecydowana wiekszosc moim zdaniem musi zmagac sie roznej masci dolegliwosciami... Tez mi dokuczaja wiezadla (bol w pachwinach), i wciaz dosc czesto mdlosci, zgaga, rwa kulszowa, bol kregoslupa, obrzeki (nogi), zaparcia, skurcze brzucha (dosc bolesne dla mnie), skurcze nocne lydek, zespol niespokojnych nog, nietrzymanie moczu, bol brzucha... Bol w pachwinach to ja doswiadczam juz zanim zaszlam w ciaze, z tego powodu jestem na chorobowym, prawdopodobnie to od kregoslupa.
O matyjko! To ja mam aż tylko czasami ból rzeber, no i te durne nadciśnienie, które muszę pilnować.
jedyne co mnie napawa strachem w tej ciąży to zespół FAS.... ciąży nie planowałam , dowiedziałam się o niej późno- 3 tyg po zapłodnieniu (czyli liczony 5 tydzień) i przez ten okres byłam za granicą na wycieczce, codziennie było wino piwko, już mam zrytą banie przez myślenie o tym :(
Też lałam alkohol w gardło, nie tak jak Ty winko, tylko whisky z colą i to nie jedną szklaneczkę, tylko żeby się odstresować od prowadzenia autobusu (wtedy jeszcze na kursie z kat. D). Teraz to tylko wącham :p
Byliśmy właśnie w Biedronce na zakupach i jakiś pijak (jak ustaliły pracownice sklepu) kilka godzin temu przywiązał pod sklepem psa i go zostawił. A że sklep był już zamykany pracownicy zadzwonili do schroniska. Przyjechali po niego, strasznie się bał, skamlał jakby ktoś go bił jak odwiazywali go od barierki. Potem moj M pomagał zamknąć go w klatce w samochodzie, bo nie chciał do niej wejść i uciekał. Masakra...takich ludzi co tak zostawiają zwierzęta to na 20 lat robót w kamieniołomach bym skazała...
Miałam podobną sytuację. Masakra.

A co wy na taką krzywą? Żadna z was nie miała.
Wszędzie podają do maximum, a minimum?

Załączniki

• IMG_20191012_230901-01.jpeg
    IMG_20191012_230901-01.jpeg
    339,3 KB · Wyświetleń: 75
Celia na pierwszej musi być! :D

O matyjko! To ja mam aż tylko czasami ból rzeber, no i te durne nadciśnienie, które muszę pilnować.

Też lałam alkohol w gardło, nie tak jak Ty winko, tylko whisky z colą i to nie jedną szklaneczkę, tylko żeby się odstresować od prowadzenia autobusu (wtedy jeszcze na kursie z kat. D). Teraz to tylko wącham :p

Miałam podobną sytuację. Masakra.
No ba :D wyczailam teraz że to 800 strona i cała moja;D sama ze sobą piszę byle pisać :D Byłam z nie męzem na zarelku na miescie;D był moim nadwornym fotografem hehe :D
1570914596848.png

reklama
Do góry