reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

A wózki kupujecie nowe czy używane? W sumie jak widzę ceny używanych to wolę dołożyć i kupić nowy. Macie jakieś sprawdzone modele które możecie polecić? Najlepiej 3w1 ;-) ;)

reklama
Pomimo wysokiego ciśnienia, niunia Ci pięknie rośnie. Nie martw się, ja przy ostatniej ciąży białko mialam powyżej 12g.Twoje ilości są śladowe więc napewno da się nad tym zapanować.
Mialam 1x 16 ale na szczęście spadlo do 12 i mam nadzieję ze tak sie utrzyma. Dziękuję ale ja bym rzeka ze az za duza :p boje sie ze dojdzie do 4 kg

A wózki kupujecie nowe czy używane? W sumie jak widzę ceny używanych to wolę dołożyć i kupić nowy. Macie jakieś sprawdzone modele które możecie polecić? Najlepiej 3w1 ;-) ;)
Wszystko mam używane. Wózek bebetto Pascal 3w1 za 300zl łóżeczko za 50zl. Dla mnie nowe to strarata kasy. Z synem miałam też używane. Wózkiem jeździłam 1.5 roku potem już smigal na biegówe. Łóżeczko też 1.5 roku.
Ciuszki dostałam od koleżanki od 0 do 86.

Ja kupiłam używany xlander xpulse 3w1 za 700 zł od znajomej. Rok nim tylko jeździła wygląda jak nowy a w sklepie nówka kosztuje ponad 2 tys więc jest różnica.

Ja mam zamiar kupić taki wózek.
Screenshot_20191003_093729_pl.allegro.jpg

My mamy, ten. Ja jestem za wspieraniem polskiej gospodarki :) z wyprzedaży 50% taniej za nowy dalismy 600 zl

Załączniki

• Screenshot_20191003-094243_Messenger.jpg
    Screenshot_20191003-094243_Messenger.jpg
    237,9 KB · Wyświetleń: 84
No to za spoko kasę kupilyscie wózki. W naszej okolicy za używane wózki chcą 900-1000 A nowy 1400. A jak wystawia taniej to zaraz coś uszkodzone albo do odświeżenia. ;-) ;)

reklama
Do góry