Aguara
Fanka BB :)
A jak się to objawia?Uszkodzony błędnik w lewym uchu i leki musiałam brać, oczywiście słabiej słyszę na nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak się to objawia?Uszkodzony błędnik w lewym uchu i leki musiałam brać, oczywiście słabiej słyszę na nie
U mnie to wyglądało jak lekki udar, obawy wymioty, gorące poty rę chodzić nie mogłam (mąż na rękach mnie do łazienki nosił) ręką i nogą nie mogłam ruszać i szum w uchuA jak się to objawia?
U mnie to wyglądało jak lekki udar, obawy wymioty, gorące poty rę chodzić nie mogłam (mąż na rękach mnie do łazienki nosił) ręką i nogą nie mogłam ruszać i szum w uchu
No ja od dziecka jestem nieleczonym nerwicowcem. Ale łatwo to zauważyć. Idealnie przypominam faceta z dnia świra. Wiele moich zachowań jest nie zrozumiałych dla świata. Ja wiem, że są irracjonalne, ale jak nie zrobie rytuału to umrę XDCelia, pewnie większość takich incydentów to stres i to nie chwilowy a długotrwały. Ot pewnego dnia nudzisz się, niby wszystko ok, a tu puk puk nerwica somatyczna dzień dobry.
Mam nadzieję taką że nie wróci, chociaż wymioty występują tylko nie wiem czy od ciąży czy to błędnikPaskudnie, oby po porodzie nie wróciło.
Matko, ile się w człowieku zmienia. W wieku 20, 20paru lat wszystko jest inne. Ja się już śmieje że bliżej niż dalej, ale nie ma tygodnia żeby coś nie dolegało, a w dobie internetu same okropne scenariusze.
Musiałaś się nieźle wystraszyc.
Miejmy nadzieję, że to nie to paskudztwo tylko ciąża plata figle. Żołądek jest teraz bardziej ściśnięty.Mam nadzieję taką że nie wróci, chociaż wymioty występują tylko nie wiem czy od ciąży czy to błędnik