reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Moj mi tez zagląda i komentuje. A pozniej sam robi i przynosi jedzonko mówiąc ze to dla synka [emoji23] mam jesc i nie gadac. A schudne po porodzie. Teraz w nosie to mamy. Chociaz juz jak mamucica wyglądam. 105kg jak sie podzieli na naszą dwójkę to po 52.5 kg mamy na łebka [emoji12]
Zazdroszczę takiego podejścia do m. Mój mi zagląda w talerz i ciągle gada ze nie mam tyle zrec. Bo będę gruba i mówi że nie dbam o siebie. W pierwszej ciąży 55kg miałam przytyłam do 65 potem zgubiłam, ale przez podjadanie znów miałam 65kg i tyle jak zaszlam w ciążę druga. Obecnie 70kg [emoji24]
A kochać to się w ogóle nie chce. Mówi że dziwnie mu jakoś bo tam dużo śluzu. W pierwszej ciąży też nie chciał.

Ostatnia edycja:
reklama
Jakby moj mi tak zrobił to bym mu kazała Wypierdaalać i wydrukowałabym mu mape żeby niezabładził.
Kuzwa troche wsparcia by sie nalezalo. Od kiedy jestem w ciąży to nawet nie sprzątam bo zatrudnilismy pomoc. Jedna ekipa na delegacji a druga w domu docelowym. Jedzenie tylko w restautacji żebym nie musiala sie męczyć. A jak mi sie ubzdura iść na zakupy to zawsze ktorys z pracowników mi towarzyszy bo oni tez mi zabraniają dźwigać cooolwiek. Dla mnie to owszem miłe ale nic dziwnego. A nie naleze do typu księżniczek bo cale życie zapitalałam i nadal pracuje
Właśnie ostatnio prawie dostał i spał na kanapie. Też wychodzi z założenia że ja w domu i nic nie robi totalnie nic. Ja wstaje rano zaprowadzam syna do szkoły do pierwszej klasy, odbieram go, lekcje odrabia, sprzątam, piore i gotuję wszystko sama.

Mam nadzieję że schludne po synku generalnie schudłam ale potem na macierzyńskim podrzeralam i przytyłam. A to my z Om 26tc z usg 27tc.
Nie nawidze moich cyckow
IMG_20191001_102028.jpeg
IMG_20191001_102056.jpeg

Ja jeszcze jedno pobranie na gluko. Godzinka czekania. A pozniej najemy się jak wariaty [emoji13][emoji14][emoji39]
Młody dostał zastrzyk energii to wariuje a ja ledwo siedze z głodu. Prawie śpię w aucie [emoji42]

Ja jeszcze jedno pobranie na gluko. Godzinka czekania. A pozniej najemy się jak wariaty [emoji13][emoji14][emoji39]
Młody dostał zastrzyk energii to wariuje a ja ledwo siedze z głodu. Prawie śpię w aucie [emoji42]
Ja na glykoze ruszam po 10 października bo wizytę mam 23 i kazał mi gin zrobić bliżej wizyty. A i tak dumałam lecz]yłam się na błędnik ale leki odstawić musiałam, ciekawe czy nie będzie przeciwwskazań do naturalnego porodu.

Ja na glykoze ruszam po 10 października bo wizytę mam 23 i kazał mi gin zrobić bliżej wizyty. A i tak dumałam lecz]yłam się na błędnik ale leki odstawić musiałam, ciekawe czy nie będzie przeciwwskazań do naturalnego porodu.

O, a coś miała z błędnikiem, jeśli można wiedzieć? Ja przed ciążą miałam okropne zawroty głowy, początkowo z wymiotami, ale do neurologa nie doszłam niestety. Gdy pojawiła się Mela jak ręką odjał

Ja zapomniałam co weekendowej foteczki sobie zrobić :D bo planuje taki kolarz tydzień po tygodniu ja koniec. Zrobię może jutro... bo u mnie prund wyłączyły chamy jedne z Energi. Awaria miała być do 1:15, dalej światła brak! a ja ogrzewanie mam na prąd. Także całe osiedle jedzie na jednej fazie. Wczoraj pół dnia miałam salon, pokój Laury, łazienke, sypialnie i pod tą faze był piec ( to nie było złe). Od 18 XD mam prąd tylko w kuchni i na korytarzu bo druga faza padła z piecem. Aż 2 kontaky do dyspozycji z lodowka i mikrofala bo trzeci z czajnikiem i zmywarka juz podchodzi pod inna faze:D i ten z korytarza tez. Ja Je...ie. U mojej matki fazy są odwrotne więc się wczłapałam do jej mieszkania. :D Ile schodów ! zdyszałam się.

A mnie się jeszcze na gluko nie chce. Mam do wizyty jakieś dwa tygodnie. Zdążę. Dopiero wycierpialam dentystę, więc odpoczywam.

reklama
Do góry