reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Już Cię Celia rozumiem, jak mnie dziś ludzie wkurzali, miałam ochotę ich wszystkich stratować. Nie wiem skąd we mnie tyle agresji :p
Ciąża :D ja też mam ochotę każdego sforsować. Jakaś nerwica społeczna mi się udzieliła. Potwornie boję się, że mnie ktoś uderzy z nieuwagi w brzuch i bardzo go bronie. Widocznie jakiś instynkt w podświadomości:p

Mój brzuch tylko mój! 24 tc a ja mam już jakąś depresję około porodową :p

reklama
Pewnie tak haha, ja nawet potrafię opieprzyć jak mnie ktoś zagotuje
:p trzeba walczyć o swoje. Naprawdę ludzie chodzą jak bydło.
Moje miasto słynęło kiedyś z tego, że było zabite dechami i po za orlenem nie było perspektyw. Smutne dresiarskie, wyludniające się miasteczko. Od paru lat stoją tu galerie, hipermarkety, rozwija się kultura i rozrywka, każdego stać na furę więc przyjeżdżają ludzie z okolicznych wsi i mam wrażenie, że tu jakieś przeludnienie zapanowało:D Fajnie, że coś rusza... Ale wnerwia mnie ten egocentryzm i nieuwaga.
Wczoraj ta sama baba z mega pakietem toreb pod pachą zapatrzona w telefon wpadła na mnie 2 razy po mimo, że zeszłam jej z trochę z drogi, żeby uniknąć kolizji. Ale szła rozpędzona, jak po pustym budynku. Królowa galerii. Za drugim razem nie wytrzymałam i musiałam skomentować, że albo lezie albo się bawi fejsbuczkiem lub instagramem. Zdziwiona, że szok.

:p trzeba walczyć o swoje. Naprawdę ludzie chodzą jak bydło.
Moje miasto słynęło kiedyś z tego, że było zabite dechami i po za orlenem nie było perspektyw. Smutne dresiarskie, wyludniające się miasteczko. Od paru lat stoją tu galerie, hipermarkety, rozwija się kultura i rozrywka, każdego stać na furę więc przyjeżdżają ludzie z okolicznych wsi i mam wrażenie, że tu jakieś przeludnienie zapanowało:D Fajnie, że coś rusza... Ale wnerwia mnie ten egocentryzm i nieuwaga.
Wczoraj ta sama baba z mega pakietem toreb pod pachą zapatrzona w telefon wpadła na mnie 2 razy po mimo, że zeszłam jej z trochę z drogi, żeby uniknąć kolizji. Ale szła rozpędzona, jak po pustym budynku. Królowa galerii. Za drugim razem nie wytrzymałam i musiałam skomentować, że albo lezie albo się bawi fejsbuczkiem lub instagramem. Zdziwiona, że szok.
Właśnie łażą jak rozwłoki nie widzą czy idzie kobieta w ciąży czy matka z dzieckiem, ja ostatnio w biedrze robiłam zakupy a że była kolejka to poprosiłam koleżankę żeby usiadła na kasę a facet do mnie z tekstem, że załatwia się po cichu żeby ktoś przyszedł i 1 pcham się w kolejkę to taka awantura się zrobiła że ochroniarz interweniował i powiedział że kobiety w ciąży poza kolejką są obsługiwane. Jeszcze burzył się to go wyprowadził ze sklepu

Właśnie łażą jak rozwłoki nie widzą czy idzie kobieta w ciąży czy matka z dzieckiem, ja ostatnio w biedrze robiłam zakupy a że była kolejka to poprosiłam koleżankę żeby usiadła na kasę a facet do mnie z tekstem, że załatwia się po cichu żeby ktoś przyszedł i 1 pcham się w kolejkę to taka awantura się zrobiła że ochroniarz interweniował i powiedział że kobiety w ciąży poza kolejką są obsługiwane. Jeszcze burzył się to go wyprowadził ze sklepu
Ale cham. Nie wiem skąd to się bierze. Podobno kiedyś tak nie było.

Dziewczyny a powiedzcie jak wyglada Wasze życie łóżkowe (o te z mężem, partnerem mi chodzi :)? Może to zbyt odważne pytanie ale spróbuje :)
Mój uważa, że jestem zboczona i nasze dziecko będzie zboczone. Mam ostrą chcice, bez zmian. Piczka się zrobiła jak nówka funfka i kulminacje są mocne. Jedyny dyskomfort, że zbliżenia są na sztywno. Boję się szaleć. Zawsze ja dominuje.

reklama
Do góry