Celia89
Fanka BB :)
Wiem co czujesz. Też się boję leków. Najważniejsze żeby z dzieckiem było teraz wszystko dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spora różnica między chłopakami.
U mnie 16 i 11 :-)
Swoją drogą dziś towarzyszy mi uczucie ciężkości (ciężkiego brzucha) . Chyba rośniemy. Też tak macie?
Ja juz siw czuje jakbym miała za kilka tyg maksymalnie urodzić.
Mały sie wierci i kręci az momentami boli. Wkładki tylko wymieniam jak stara bunia bo co chwila w pęcherz obrywam. Wstać normalnie juz nie mogę. Ciagnie mnie w kroczu i brzuszek ciężko jakby. Po chwili to rozchodze ale poczatkowe uczucie mało przyjemne.
Ale ze w moczu te bakterie?Właśnie wracam z wizyty. Mam bakterie i antybiotyk. Wiecznie coś.Tak się boję wszelkich antybiotyków i leków w ciąży,a tu jak na złość.
Miałam robiony posiew z pochwy.Po założeniu szewka miałam takie dziwne żółto brunatne upławy.Wprawdzie upławy są huż fizjologiczne białe,ale jednak wyszła E.Coli.Mocz mam ok.Ale ze w moczu te bakterie?
Bo mi z krwi i badania moczu wyszło zapalenie układu moczowego. Ale mam przez tydzień brać furagine i coś tam na bazie żurawiny. I po tygodniu zrobic mocz i posiew odrazu. A antybiotyku nie dostałam.
No to może warto się przeleczyć. Lepszy antybiotyk niż e coli. Chyba lekarze wiedza co robią.Miałam robiony posiew z pochwy.Po założeniu szewka miałam takie dziwne żółto brunatne upławy.Wprawdzie upławy są huż fizjologiczne białe,ale jednak wyszła E.Coli.Mocz mam ok.