reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Mój maluszek chyba się jakoś odwrócił, bo od trzech dni czuje kopanie strasznie nisko, nieraz mam wrażenie, że kopie mnie w krocze ;) Jak mocniej łupnie to aż podskakuję;)Wczesniej czułam kopanie dużo wyżej, tak jakoś poniżej pępka.
Witaj w klubie. XD Wiem co to kopniaki w krocze ale każde z dzieci od początku było z główka do dołu. Tu ewenement i teraz nóżki ma na dole i w sumie nie czuje innych ruchów po za kopaniem w krocze. :/

reklama
1568972976963.png

łaaaaaaaaa
1568973327649.png
1568973327649.png1568973351072.png tak jak wczoraj rozmawiałam z kuzynką. Ona do 8 mc nie mogła się pogodzić, że będzie miała chłopca, tak mi rozczarowanie, że będę miała dziewczynkę przeszło w kwadrans:D Oj będzie skarbona mała.

Oj też bym chciala żeby mi rozczarowanie przeszło,a przychodzą momenty że uderza ze wzmożoną siłą.
Pewnie swoje odchorujesz ale jak się urodzi to dojdziesz do wniosku, że nie zamienilabys go na żadne inne dziecko. Ja liczę że drugie albo trzecie będzie synem. Najwyżej będą same córki :p

Mój maluszek chyba się jakoś odwrócił, bo od trzech dni czuje kopanie strasznie nisko, nieraz mam wrażenie, że kopie mnie w krocze ;) Jak mocniej łupnie to aż podskakuję;)Wczesniej czułam kopanie dużo wyżej, tak jakoś poniżej pępka.
Miałam tak samo i myślałam, ze to tak nogami mnie kopie a okazalo sie na badaniu że to już głową w dół jest ułożony i z główki mi w pęcherz wali!

reklama
Do góry