Witaj w klubie. XD Wiem co to kopniaki w krocze ale każde z dzieci od początku było z główka do dołu. Tu ewenement i teraz nóżki ma na dole i w sumie nie czuje innych ruchów po za kopaniem w krocze. :/Mój maluszek chyba się jakoś odwrócił, bo od trzech dni czuje kopanie strasznie nisko, nieraz mam wrażenie, że kopie mnie w krocze Jak mocniej łupnie to aż podskakujęWczesniej czułam kopanie dużo wyżej, tak jakoś poniżej pępka.
reklama
Celia89
Fanka BB :)
Moja cały czas mnie wali po kroczu. Od tygodni bez zmian. To jej ulubione zajęcie.
Celia89
Oj też bym chciala żeby mi rozczarowanie przeszło,a przychodzą momenty że uderza ze wzmożoną siłą.Zobacz załącznik 1024600
łaaaaaaaaa Zobacz załącznik 1024602Zobacz załącznik 1024602Zobacz załącznik 1024603 tak jak wczoraj rozmawiałam z kuzynką. Ona do 8 mc nie mogła się pogodzić, że będzie miała chłopca, tak mi rozczarowanie, że będę miała dziewczynkę przeszło w kwadrans Oj będzie skarbona mała.
Aguara
Oj też bym chciala żeby mi rozczarowanie przeszło,a przychodzą momenty że uderza ze wzmożoną siłą.
Nad emocjami czasem trudno zapanować. Dużych mas, synkow?
Celia89
Pewnie swoje odchorujesz ale jak się urodzi to dojdziesz do wniosku, że nie zamienilabys go na żadne inne dziecko. Ja liczę że drugie albo trzecie będzie synem. Najwyżej będą same córkiOj też bym chciala żeby mi rozczarowanie przeszło,a przychodzą momenty że uderza ze wzmożoną siłą.
Buba88
Miałam tak samo i myślałam, ze to tak nogami mnie kopie a okazalo sie na badaniu że to już głową w dół jest ułożony i z główki mi w pęcherz wali!Mój maluszek chyba się jakoś odwrócił, bo od trzech dni czuje kopanie strasznie nisko, nieraz mam wrażenie, że kopie mnie w krocze Jak mocniej łupnie to aż podskakujęWczesniej czułam kopanie dużo wyżej, tak jakoś poniżej pępka.
14 i 6 latNad emocjami czasem trudno zapanować. Dużych mas, synkow?
Aguara
Spora różnica między chłopakami.14 i 6 lat
U mnie 16 i 11 :-)
Swoją drogą dziś towarzyszy mi uczucie ciężkości (ciężkiego brzucha) . Chyba rośniemy. Też tak macie?
reklama