Nasze pacjentki - a prowadzimy ciaze po przeszczepach-chociaz wiedzą jaki to koszt i na, ile sie da moga sie przygotować finansowo i tak jestem szczęśliwa ze moge sobie na to pozwolić, bo ludzie z niajnizsza krajowa tj straszne to super chociaz mnie to "uraczy" przy powrocie do pracyłoooo no to faktycznie masa pieniędzy. Współczuję. Ale mnie nie dziwią te ceny. No ja dziś 2 rzeczy kupiłam i szczenkę zbierałam. Kiedyś mi Neurolog kazał brać Migripiv na bóle głowy. 10 zł 1 tabletka, paczka 1 blister 60. Wolę, żreć jak biedak ibuprom. Podobno płace po nowym roku mają skoczyć o 750 zł, czy jakoś tak.
reklama
Magnes biore 3x2 mi polecono by kupować w aptece czysty magnes bez wit b12, ktora jest w witaminach ciążowych.Mnie też boli, biorę nospę i twardnieje.
To tak jak ja podobnie. Rozmowy o samochodach, komputerach, męskich zawodach. Wspólnie alkohol, kurde i ich humor bardzo lubię, podejście do życia i jak myślą. Czasami stopuję, kiedy w otoczeniu są inne kobiety i trochę z nimi gadam, ale mnie też ani ciuszki, ani malowidła nie interesują. A męskie grono może też dlatego lubię, bo oni są w stosunku do mnie tacy męscy, interesują się mną
Twardy, tak całkiem na dole, na chwilę. Zastanawiam się czasami, czy te niektóre objawy twardnienia nie są wypychaniem się dziecka, bo np. dookoła niego brzuch mam miękki, a samo dziecko taka twardsza kulka. No nie kumam tej ciąży, a to moja druga. W piątek na prenatalnych się zapytam.
A wy jak zażywacie ten magnez? A co z witaminami? Bo i tu i tu jest wystarczająca dawka B6 i mam dylemat:dziś magnez, czy witaminy? Matko jaki mam problem
Celia89
Fanka BB :)
U mnie dziś dziecko chyba sobie poszło do góry bo na dole nagle brzuch mi się spłaszczył, ale nadal mam ciązowy bo w lidlu mnie puścili na przód hah! a kolejka była aż między regały
Magnez biorę puki co zdystansowana 1 dziennie na noc. Nie mam skurczy ani macicy, ani łydek puki co. Biorę bo naprawdę ostatnio wszytsko mnie irytuje.
Magnez biorę puki co zdystansowana 1 dziennie na noc. Nie mam skurczy ani macicy, ani łydek puki co. Biorę bo naprawdę ostatnio wszytsko mnie irytuje.
Celia89
Też mam nk. Bardzo mnie ta optymistyczna wiadomość ucieszyła. Zobaczymy, czy rząd się wywiąże. Tym bardziej chyba napiszę wniosek do zusu o piniążki na moje konto Grunt to ufać swojemu pracodawcy.Nasze pacjentki - a prowadzimy ciaze po przeszczepach-chociaz wiedzą jaki to koszt i na, ile sie da moga sie przygotować finansowo i tak jestem szczęśliwa ze moge sobie na to pozwolić, bo ludzie z niajnizsza krajowa tj straszne to super chociaz mnie to "uraczy" przy powrocie do pracy
wesola_mamusia
A jaki magnez bierzesz, jeśli można spytać?Magnes biore 3x2 mi polecono by kupować w aptece czysty magnes bez wit b12, ktora jest w witaminach ciążowych.
Spać nie możesz czy rajd do lodowki
A jaki magnez bierzesz, jeśli można spytać?
AsmagA jaki magnez bierzesz, jeśli można spytać?
Ja biorę magne B6 forte 4 tabletki razem z asparaginy 4 tabletki. W sumie wychodzi 2 x dziennie po 2x magne+2x aspargin. Wczoraj mąż w dwóch aptekach usłyszał, ze nie ma w hurtowniach magne B 6 forte;/ czy coś wiecie na ten temat? Jest jakiś zamiennik? Polecał magne b6 ale bez forte z tym ze jest 2x słabszy wiec mam brać 8 tab? Chyba będę musiała napisać do swojej prowadzącejA jaki magnez bierzesz, jeśli można spytać?
Kundzia093
no ja nie wiem, tym bardziej że to nie jest jakieś długie twardnienienie :/ ja biorę ogólnie prenatal i do tego też magnez, Wit.d kwas foliowy :/Mnie też boli, biorę nospę i twardnieje.
To tak jak ja podobnie. Rozmowy o samochodach, komputerach, męskich zawodach. Wspólnie alkohol, kurde i ich humor bardzo lubię, podejście do życia i jak myślą. Czasami stopuję, kiedy w otoczeniu są inne kobiety i trochę z nimi gadam, ale mnie też ani ciuszki, ani malowidła nie interesują. A męskie grono może też dlatego lubię, bo oni są w stosunku do mnie tacy męscy, interesują się mną [emoji14]
Twardy, tak całkiem na dole, na chwilę. Zastanawiam się czasami, czy te niektóre objawy twardnienia nie są wypychaniem się dziecka, bo np. dookoła niego brzuch mam miękki, a samo dziecko taka twardsza kulka. No nie kumam tej ciąży, a to moja druga. W piątek na prenatalnych się zapytam.
A wy jak zażywacie ten magnez? A co z witaminami? Bo i tu i tu jest wystarczająca dawka B6 i mam dylemat:dziś magnez, czy witaminy? Matko jaki mam problem
reklama
Malinkaa123
Ja biorę 2x1 Chela mag b6Mnie też boli, biorę nospę i twardnieje.
To tak jak ja podobnie. Rozmowy o samochodach, komputerach, męskich zawodach. Wspólnie alkohol, kurde i ich humor bardzo lubię, podejście do życia i jak myślą. Czasami stopuję, kiedy w otoczeniu są inne kobiety i trochę z nimi gadam, ale mnie też ani ciuszki, ani malowidła nie interesują. A męskie grono może też dlatego lubię, bo oni są w stosunku do mnie tacy męscy, interesują się mną