reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Też kupiłam ten dwupak bodów z Lidla. Ale wzięłam takie w miare unisexy, mam nadzieję, że na połówkowych mi powiedzą płeć, bo nic kupić nie mogę [emoji1787]

A od wczoraj męczę się z dziąsłami przy dolnych jedynkach, bo mi spuchły. Na szczęście w poniedziałek kolejna wizyta u dentysty to mi sprawdzi je, bo nie idzie z nimi wytrzymać [emoji24]

No i wlasnie zjadłam ostatniego ogórka kiszonego ze słoika, który otworzyłam 20 minut temu [emoji1787]
Jezeli wcinasz same kiszonki to mozliwe,ze masz facecika :) mnie odrzucilo od slodkiego a przeszlam na ogory kiszone i kapuste. Kuzynka miala tak samo i tak jak ja ma chlopca.Ciekawe jak to bedzie u Ciebie :)

Cześć dziewczyny :)
Macie już wybrane imiona dla swoich maluszków? :D my z mezem wybraliśmy, cieszę się, bo szybko poszło , a miałam obawy..bo umowilismy się już daaaawno, że skoro pierwsze dziecko ma imie polskie, to drugie będzie mialo indyjskie (mąż z Indii ;) ), ale ja dalam warunek, aby to imie w Polsce wypowiadało się tak jak siesię pisze, aby było łatwe. Przejrzałam ogromną listę imion indyjskich i znalazlam kilka, które normalnie w Polsce funkcjonują i wybraliśmy imię Sara :) poczułam ulgę :p

Cześć dziewczyny :)
Macie już wybrane imiona dla swoich maluszków? :D my z mezem wybraliśmy, cieszę się, bo szybko poszło , a miałam obawy..bo umowilismy się już daaaawno, że skoro pierwsze dziecko ma imie polskie, to drugie będzie mialo indyjskie (mąż z Indii ;) ), ale ja dalam warunek, aby to imie w Polsce wypowiadało się tak jak siesię pisze, aby było łatwe. Przejrzałam ogromną listę imion indyjskich i znalazlam kilka, które normalnie w Polsce funkcjonują i wybraliśmy imię Sara :) poczułam ulgę :p
U nas będzie Pola

Jezeli wcinasz same kiszonki to mozliwe,ze masz facecika :) mnie odrzucilo od slodkiego a przeszlam na ogory kiszone i kapuste. Kuzynka miala tak samo i tak jak ja ma chlopca.Ciekawe jak to bedzie u Ciebie :)
U mnie podobnie w pierwszej ciąży tylko śledzie w occie i ogóry - syn. Teraz powtórka z rozrywki zero ochoty na słodkości i znowu synuś. Czyli coś w tym jest :-)

Ja tak miałam z synem i córka w ciąży. Nie ma reguły. Z córką jadłam kiszone i bardzo ostre i z synem tak samo mialam

Jeśli chodzi o nietrzymanie moczu to ja mam tak że po pierwszym porodzie jak kichne albo zakaszlne to popuszczam nie wspomnę o skakaniu.

reklama
Do góry