Właśnie reguły nie ma [emoji3] ważne że zdroweJa mam mieć syna a zajadam samee słodycze
reklama
Kundzia093
Fanka BB :)
ja śledzi nie lubię... a na początku jadłam... ogórki kiszone kapusta kefir obowiązkowo raz dziennie... a dziewczynkaJezeli wcinasz same kiszonki to mozliwe,ze masz facecika mnie odrzucilo od slodkiego a przeszlam na ogory kiszone i kapuste. Kuzynka miala tak samo i tak jak ja ma chlopca.Ciekawe jak to bedzie u Ciebie
A jak się w ogóle nie ma na nic apetytu? Dla mnie jedzenie mogłoby nie istnieć, a zaczęłam dziś 19 tydzień... wiec ciekawe czy chłopak czy dziewczynka, na usg w 16 tyg pokazało się coś takiego, jak na zdjęciu... czyżby synek? Chyba muszę zacząć wcinać ogórki...
Załączniki
Malinkaa123
Ja takie zdjęcie też mam z któregoś tam tygodnia . Od początku mówili na 70% chłopak, później na 90% chłopak A tydzień temu usłyszałam na 100% chłopak bo już wszystko pokazałA jak się w ogóle nie ma na nic apetytu? Dla mnie jedzenie mogłoby nie istnieć, a zaczęłam dziś 19 tydzień... wiec ciekawe czy chłopak czy dziewczynka, na usg w 16 tyg pokazało się coś takiego, jak na zdjęciu... czyżby synek? Chyba muszę zacząć wcinać ogórki...
Celia89
U mnie 4 września połówka, no już by mogło się dziecko pokazać
Malinkaa123
Pewnie pokaże co tam ma między nóżkamiU mnie 4 września połówka, no już by mogło się dziecko pokazać
wesola_mamusia
@OlaeS ja bym po zdjęciu stawiała na dziołszke
Przy córce nieograniczona ilość pączków, a teraz przy synku kiszonki i śledzie. Słodycze tylko wtedy jak coś dobrej jakości widzę,ale musi być smaczne, jak nie jest to pluję, bo aż tak mi nie smakuje.Jezeli wcinasz same kiszonki to mozliwe,ze masz facecika mnie odrzucilo od slodkiego a przeszlam na ogory kiszone i kapuste. Kuzynka miala tak samo i tak jak ja ma chlopca.Ciekawe jak to bedzie u Ciebie
reklama
Mi też to wygląda na chlopca, mam podobne zdjęcia z pierwszej ciazyciąży z synkiem a teraz dziewczynka i nic takiego miedzy nozkami nie widacA jak się w ogóle nie ma na nic apetytu? Dla mnie jedzenie mogłoby nie istnieć, a zaczęłam dziś 19 tydzień... wiec ciekawe czy chłopak czy dziewczynka, na usg w 16 tyg pokazało się coś takiego, jak na zdjęciu... czyżby synek? Chyba muszę zacząć wcinać ogórki...