reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Jezeli wcinasz same kiszonki to mozliwe,ze masz facecika :) mnie odrzucilo od slodkiego a przeszlam na ogory kiszone i kapuste. Kuzynka miala tak samo i tak jak ja ma chlopca.Ciekawe jak to bedzie u Ciebie :)
ja śledzi nie lubię... a na początku jadłam... ogórki kiszone kapusta kefir obowiązkowo raz dziennie... a dziewczynka

A jak się w ogóle nie ma na nic apetytu? Dla mnie jedzenie mogłoby nie istnieć, a zaczęłam dziś 19 tydzień... wiec ciekawe czy chłopak czy dziewczynka, na usg w 16 tyg pokazało się coś takiego, jak na zdjęciu... :D czyżby synek? Chyba muszę zacząć wcinać ogórki... :)

Załączniki

• 617EC819-DB3F-4549-8C9C-9410A5CB5DEA.jpeg
    617EC819-DB3F-4549-8C9C-9410A5CB5DEA.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 112
A jak się w ogóle nie ma na nic apetytu? Dla mnie jedzenie mogłoby nie istnieć, a zaczęłam dziś 19 tydzień... wiec ciekawe czy chłopak czy dziewczynka, na usg w 16 tyg pokazało się coś takiego, jak na zdjęciu... :D czyżby synek? Chyba muszę zacząć wcinać ogórki... :)
Ja takie zdjęcie też mam z któregoś tam tygodnia . Od początku mówili na 70% chłopak, później na 90% chłopak A tydzień temu usłyszałam na 100% chłopak bo już wszystko pokazał :-) :)

Ja mam polowkowe we wtorek w 21tc.

U mnie się nic nie sprawdziło, obliczanie, kalendarz chiński, jedzenie. Dosłownie nic [emoji23][emoji23][emoji23] przestałam wierzyć w takie rzeczy

@OlaeS ja bym po zdjęciu stawiała na dziołszke :D
Jezeli wcinasz same kiszonki to mozliwe,ze masz facecika :) mnie odrzucilo od slodkiego a przeszlam na ogory kiszone i kapuste. Kuzynka miala tak samo i tak jak ja ma chlopca.Ciekawe jak to bedzie u Ciebie :)
Przy córce nieograniczona ilość pączków, a teraz przy synku kiszonki i śledzie. Słodycze tylko wtedy jak coś dobrej jakości widzę,ale musi być smaczne, jak nie jest to pluję, bo aż tak mi nie smakuje.

reklama
Mi też to wygląda na chlopca, mam podobne zdjęcia z pierwszej ciazyciąży z synkiem a teraz dziewczynka i nic takiego miedzy nozkami nie widac :)

Do góry