reklama
Aguara
Fanka BB :)
Dziefcynki. Stary mial przedwczoraj wypadek samochodowy. Jak tylko wsio poogarniam - to zaktualizuje liste [emoji8]
Ps. Nic mu nie jest za bardzo, poobijany ostro, auto rozbite w uj a ja nadrabiam jeszcze za niego w firmie.
Śmieje sie że za mała kwota ubezpieczenia to musi żyć [emoji6] nie ma wyjscia
O fak, nie polubię tego posta.
Oby tylko potem nic nie wylazło. Kręgosłup cały? Głowa nie boli?
Koteczka01
Super zdjęcie Pięknie wygladaszA u mnie dzisiaj tak [emoji4]Zobacz załącznik 1013876
Dokładnie, ja tak ostatnio w Lidlu zrobiłam, powiedziałam- prosze mnie przepuścić, jestem w ciąży a to jest kasa pierwszeństwa i po prostu weszłam przed ludzi W Tesco i Auchan też działa, na takich samych zasadach W kocu ile w tej ciąży bedziemy... Trzeba korzystać jak można
SalsaPL przykro mi
SalsaPL przykro mi
zuza9292
Dziękuję [emoji4]
Super zdjęcie Pięknie wygladasz
Malinkaa123
Też macie ciągle takie pobolewanie, rozciaganie podbrzusza? Dodatkowo dzisiaj lekkie szczypanie tam na dole, chyba znowu przez luteine...
Nic nie mówcie. Też byłam dzisiaj z rana po te body w Lidlu i były filety z kurczaka też na promocji i jak otworzyli to te stare babcie i dziadki zaczęli mnie pchać, zachowują się jak bydło , a mówią że to młodzi niewychowani
@zuza9292 Super brzuszek, super wyglądasz:-)
@SalsaPL Dobrze że nic poważniejszego się nie stało, zdrowia dla męża..
Nic nie mówcie. Też byłam dzisiaj z rana po te body w Lidlu i były filety z kurczaka też na promocji i jak otworzyli to te stare babcie i dziadki zaczęli mnie pchać, zachowują się jak bydło , a mówią że to młodzi niewychowani
zuza9292
Dziękuję )
Oj tak mam wrażenie jakby mi się cały brzuch ogólnie naciągał, rozciągał, rozpychał.
Oj tak mam wrażenie jakby mi się cały brzuch ogólnie naciągał, rozciągał, rozpychał.
Też macie ciągle takie pobolewanie, rozciaganie podbrzusza? Dodatkowo dzisiaj lekkie szczypanie tam na dole, chyba znowu przez luteine...
Malinkaa123
Już myślałam że tylko ja tak mam, momentami nawet boli podbrzusze. A dzisiaj to w ogóle się wystraszyłam, wiem tez ze troche za duzo panikuje ale sie boje i przrmuje wszystkim (4 poronienia). Do końca ciazy to chyba na zawał zejdęDziękuję )
Aguara
Już myślałam że tylko ja tak mam, momentami nawet boli podbrzusze. A dzisiaj to w ogóle się wystraszyłam, wiem tez ze troche za duzo panikuje ale sie boje i przrmuje wszystkim (4 poronienia). Do końca ciazy to chyba na zawał zejdę
Malinkaa, po 4 poronieniach masz prawo panikować. Nie wiem kiedy straciła tamte ciąże, jednak wszelkie znaki na ziemi i na niebie wskazują że 2 trymestr jest spokojniejszy pod tym względem. Ja też często panikuje, pomaga mi wtedy pytanie jaki mam dowód na to że ta myśl jest prawdziwa? Zwykle jak zracjonalizuje to co czuje panika przechodzi. Co do dziwnych uczuć - bólu podbrzusza, rozciągania to mam wrażenie że teraz przyszły wcześniej, albo już zapomniałam jak to jest :-) może na zawał nie zejdziemy... ;-)
reklama
Malinkaa123
Oby szybko i bezproblemowo zleciało do stycznia...:-) jak są ułożone wasze maleństwa? Bo moja gin ostatnio powiedziała że mój mały od samego początku leży tylko poprzecznie, raz główka po prawej raz po lewej ale zawsze poprzecznie.:-) mam nadzieję że zmieni pozycjęMalinkaa, po 4 poronieniach masz prawo panikować. Nie wiem kiedy straciła tamte ciąże, jednak wszelkie znaki na ziemi i na niebie wskazują że 2 trymestr jest spokojniejszy pod tym względem. Ja też często panikuje, pomaga mi wtedy pytanie jaki mam dowód na to że ta myśl jest prawdziwa? Zwykle jak zracjonalizuje to co czuje panika przechodzi. Co do dziwnych uczuć - bólu podbrzusza, rozciągania to mam wrażenie że teraz przyszły wcześniej, albo już zapomniałam jak to jest :-) może na zawał nie zejdziemy... ;-)