reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Może zrobmy liste ciezarowek i terminow oraz [emoji173] dziewczynka czy [emoji170] chłopiec.
Dopisujcie sie z tym postem. Postaram sie to jakos pozbierać [emoji3]

reklama
Może zrobmy liste ciezarowek i terminow oraz [emoji173] dziewczynka czy [emoji170] chłopiec.
Dopisujcie sie z tym postem. Postaram sie to jakos pozbierać [emoji3]
Ja proponuje stworzyć pliczek w google docs, udostępnić i tam kazda się wpisze :) no chyba że wolisz stąd sobie sama pozbierać ;)

Jak coś to ja mam termin na 07.01 i oczekujemy dziewczynki :)

@Kundzia093 a bierzesz leki na tarczycę i Ci nie pomagają?

Wiecie co, włosy mi sie przestały tak przetłuszczać, kiedy normalnie musiałam myć włosy codziennie, tak teraz spokojnie co 4 dni :D
No właśnie mi też. Musiałam myć codziennie, teraz stopniowo co drugi dzień. Powoli przybieram na masie. Od poprzedniego ważenia 1,100 czyli 2,300 przez całą ciążę. A tymczasem relax :D
1566385969800.png

reklama
Do góry