wesola_mamusia
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny za dobre słowa. Już mi lepiej. Masz rację, czytać internet to strach. Lepiej poczytać książkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję a który tydzien Tobie obliczył teraz? Mi przeliczył wczoraj 22t1d, bo mój maluszek miał aż 425gPrawie pół kilo dziecka, a buch niewidoczy dla obcych (bliscy widzą lekki burzszek)Meldujemy się po USG prenatalnym będzie dziewczynka <3 Malutka waży 330g i rozwija się idealnie
Gratuluję A Ty Kasik1p3 który masz teraz tydzień wg usg? Mój mały wczoraj cały czas zasłaniał sobie rączkami twarz, aż lekarz się śmiał. Ale udało się zrobić zdjęcie samych ust i noska, bo resztę zakrył. Lekarz i tak chciał obejrzeć tylko usta, aby zobaczyć czy nie ma jakichś rozszczepów.My z synusiem po wczorajszej wizycie :-) Po raz trzeci dostałam potwierdzenie że chłopczyk. Waży 316 g i ma się dobrze :-) Udało się dr złapać na zdjęciu twarzyczkę mój starszak (6 lat) stwierdził że wygląda jak zombiak ; -) Padam po dzisiejszej nocy nic prawie nie spałam. Jak na lewym boku się położyłam to jakaś dziwna kolka mnie chytała a na prawym boku budził mnie potworny ból pleców i prawej strony... :-/
Super, gratuluję. Który już masz tydzień? :-) ja w poniedziałek też usłyszałam że na 100 % chłopiecMy z synusiem po wczorajszej wizycie :-) Po raz trzeci dostałam potwierdzenie że chłopczyk. Waży 316 g i ma się dobrze :-) Udało się dr złapać na zdjęciu twarzyczkę mój starszak (6 lat) stwierdził że wygląda jak zombiak ; -) Padam po dzisiejszej nocy nic prawie nie spałam. Jak na lewym boku się położyłam to jakaś dziwna kolka mnie chytała a na prawym boku budził mnie potworny ból pleców i prawej strony... :-/
Wg usg 20+1 wg Om 19+1Gratuluję A Ty Kasik1p3 który masz teraz tydzień wg usg? Mój mały wczoraj cały czas zasłaniał sobie rączkami twarz, aż lekarz się śmiał. Ale udało się zrobić zdjęcie samych ust i noska, bo resztę zakrył. Lekarz i tak chciał obejrzeć tylko usta, aby zobaczyć czy nie ma jakichś rozszczepów.
Też mam problem ze spaniem, trudno mi znaleźć odpowiednią pozycję.
Wg usg 20+1, wg om 19+1Super, gratuluję. Który już masz tydzień? :-) ja w poniedziałek też usłyszałam że na 100 % chłopiec
ja mam hemoglobine niska bardzo i o wiele za wysoka tarczyce :/ ta tarczyca mnie martwi :/ i się trochę boję bo miałam powtarzane badania i ciągle rośnie :/Współczuję @Kundzia093
Ja odebrałam wyniki krwi. Leukocyty za niskie, mam stresa. Która z was ma za niskie Leukocyty?
No i MCHC za wysokie, a do ginekologa dopiero jutro. Proszę, pocieszcie człowieka, bo się już naczytałam po nocach o strasznych rzeczach.
Norma dla bez ciąży to 3,8-10, a ja mam 7,1. Gdzie w ciąży ma być ponad 10 będę ryczeć.
Dziękuję dziś wyszło równo 20t, a wg OM 20t1d także prawie idealnie. Na prenatalnych też wyszedł tylko 1 dzień rozbieżności, z tym że w druga stronę, dzień później wtedyGratuluję a który tydzien Tobie obliczył teraz? Mi przeliczył wczoraj 22t1d, bo mój maluszek miał aż 425gPrawie pół kilo dziecka, a buch niewidoczy dla obcych (bliscy widzą lekki burzszek)