reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
powiedzcie mi jak jest z dentystami na NFZ w ciąży. czytałam w ciąży przysługuje leczenie kanałowe, jasne plomby na NFZ. a jak to wygląda naprawdę?

no ja leżałam 1,5 h żeby wszystko zobaczyć 2/3 minuty... [emoji15] to nic by nie zobaczył
Tez bylam w szoku bo czytalam i nawet moj ginekolog mi mowil,ze to minimum 30min potrwa a tu ekspres... Ogolnie lekarz wygladal na znudzonego i niechetnie odpowiadal na pytania...i co bylo dla mnie najgorsze- pociagal nosem co sekudne ...blee

Tez bylam w szoku bo czytalam i nawet moj ginekolog mi mowil,ze to minimum 30min potrwa a tu ekspres... Ogolnie lekarz wygladal na znudzonego i niechetnie odpowiadal na pytania...i co bylo dla mnie najgorsze- pociagal nosem co sekudne ...blee
Mnie to wpienia coś takiego. Za darmo tych badań nie robią.
No to ja jestem juz niezła kuleczka hehehe
Apropo kulek mam zagadkę z archiwum x. Wstaje w nocy do łazienki a tu na brzuchu między pepkem a prawa pachwina guz wielkości dłoni. Mocno nie wystawał, ale spory. Wstałam rano i tego nie ma xd co to było? Dziecko się tak mogło wbić w bok ?

reklama
Wrocilam wlasnie z polowkowych. Dziewczynka zamienila sie w chlopca a ja jestem w szoku lekkim nie powiem. Zastanawiam sie czy pytac na kolejnych wizytach o plec dalej czy olac temat bedzie co bedzie [emoji12] dobrze ze tylko jedna sukienke kupilam póki co
Ale numer. Kurde ja na połówkę jeszcze trochę poczekam, a doczekać się nie mogę. Może wreszcie zobaczę płeć bo u mnie nie wiadomo :) kupuje uniwersalne ciuszki.

Do góry