reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

I co masz już ruchy ? Dostałaś kopniaka? Ja nadal czekam..:-)
Nieee, cisza jak makiem zasiał.
duphalac polecam, mi lactuloza nie pomagała a niby to samo. tylko trzeba pić do tego jakieś 1.5/2 litry wody dziennie bo bez tego nie zadziała. ew. czopek glicerynowy. dwie rzeczy które u mnie działają
Ja się boję czopka glicerynowego. Fakt miałam zatwardzenie 5-cio dniowe, ale takie fest, a po czopku poleciało mi wszystko jak spod gardła, okropne uczucie.

reklama
no mnie nawala już od kilku dni regularnie [emoji4] jak ktoś rękę przylozy to można poczuć jak już puka [emoji4] a zdziwiona jestem bo pierwsza ciąża i 17+3

Wow, przeglądam zdjecia i rzeczywiście cześć z Was ma już duże brzuchy :D ja sie stresowałam że moj jest duży, tak jak mam teraz miałam w I ciąży w 25-26 t.c.... Teraz 19+5 ;) Jutro połowkowe, nie moge sie doczekać! Ruchy czuje gdzieś od 16 t.c. (ale w pierwszej ciąży był to ok 18-19) i są widoczne.
19+5.jpg

Dziewczyny czy któraś z Was bierze Surbifor. Mi wczoraj moja lekarka przepisała. Wyniki hemoglobiny mam 11.50g/dl. Powiedziała ze to jeszcze nie anemia ale żelazo mam przyjmować

Dziewczyny czy któraś z Was bierze Surbifor. Mi wczoraj moja lekarka przepisała. Wyniki hemoglobiny mam 11.50g/dl. Powiedziała ze to jeszcze nie anemia ale żelazo mam przyjmować

reklama
Do góry