reklama
NataliaSkk
Zaciekawiona BB
Hej. To idziesz łeb w łeb ze mną, też mam termin na 28.01 według OM:-) masz już ruchy ?
Nie czuję ruchów, niestety Wolałabym juz mieć świadomość, że tam się aktywnie życie toczy, ale muszę jeszcze trochę poczekać
HA ha ha dobre[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Mi kuzynka radziła kupić swoją glukoze bo ta jest niesmaczna podobno. Najwyżej u mnie będzie to wyglądać tak xd
Witaj [emoji4]Cześć dziewczyny Czytam ten wątek juz od dłuższego czasu- w końcu postanowiłam się zarejestrować.
Termin na 28 stycznia, to moja pierwsza ciąża. Niestety pierwszy trymestr przeleżany przez spory krwiak, teraz wszystko (wraz z moim samopoczuciem ) wychodzi na prostą.
Życzę wszystkim miłego dnia! Natalia
Celia89
Fanka BB :)
byłam w aptece po femibion. na przeciwko jest oczywiście hurtownia akcesoriów dla dzieci. Wróciłam z kołyską, materacem i poduszka dla ciężarnych. btw xd na poduszkę już sobie ostrzy ząbki przyszły dziadek. Nie zniechęca go kolor różowy xd
Malinkaa123
Najgorzej kupić pierwsza rzecz, wtedy już przy każdej okazji coś kupisz. Ja pierwsze ciuszki kupiłam we wtorek, kolejne w srode i dzisiaj znowun.. hehe :-)Ja dziś zrobiłam pierwszy zakup Zobacz załącznik 1010814
Io tak bardzo mocno. Już nie wiem co z tym zrobićKobiety, bolą was plecy, tzn kręgosłup? Tak na środku, mniej więcej między łopatkami?
Aguara
Io tak bardzo mocno. Już nie wiem co z tym zrobić
No właśnie ja też nie wiem. Nie chce zbyt dużo ćwiczyć, żeby nie przesadzić. Ale dziś naprawdę boli. Do Stycznia padniemy. Myślisz że poduszka do spania by pomogła?
reklama
malagga_89
Mi poduszka do spania bardziej przeszkadza niż pomaga chyba jakoś źle z niej korzystam chyba... mój kręgosłup potrzebuje widocznie wypłaszczenia przez noc trzeba sobie chyba znaleźć poprostu dobre ułożenie na tej poduszce i wtedy jest superNo właśnie ja też nie wiem. Nie chce zbyt dużo ćwiczyć, żeby nie przesadzić. Ale dziś naprawdę boli. Do Stycznia padniemy. Myślisz że poduszka do spania by pomogła?