reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

A ja byłam w 15tc to mówił ze nie widać... u jednego lekarza byłam 14.6tc a u drugiego równo w 15.0tc A jak tu tak piszecie to mnie ciekawość zżera
Ja byłam na prenatalnych w 13+5 i lekarka powiedziała że wygląda jej na chłopaka a dziś to lekarz również powiedział. Pewnie zależy to od sprzętu i od tego jak dzidziuś się ułoży

reklama
A ja byłam w 15tc to mówił ze nie widać... u jednego lekarza byłam 14.6tc a u drugiego równo w 15.0tc A jak tu tak piszecie to mnie ciekawość zżera
Ja byłam w 14i4 i nic nie mówił, teraz będzie 18/4 i mam nadzieję że dzidzia będzie chętna żeby się pokazać a lekarz pewny tego co widzi :biggrin2:

Ja byłam w 14i4 i nic nie mówił, teraz będzie 18/4 i mam nadzieję że dzidzia będzie chętna żeby się pokazać a lekarz pewny tego co widzi :biggrin2:
ja też czekam [emoji57] ostatnio byłam tydzień temu to ginekolog kazał się pytać jak będę na usg drugiego trymestru, teraz 17 a jestem mega ciekawa :/ i już mówię do brzuszka Tadzio chociaż nie wiadomo [emoji39]

ja też czekam [emoji57] ostatnio byłam tydzień temu to ginekolog kazał się pytać jak będę na usg drugiego trymestru, teraz 17 a jestem mega ciekawa :/ i już mówię do brzuszka Tadzio chociaż nie wiadomo [emoji39]
Mi się 3 razy śnił syn, jest to dla mnie tak oczywiste, że aż się boję jak jednak będzie córka :p wczoraj nie mogliśmy się powstrzymać i kupiliśmy pierwsze ciuszki... chłopięce... najwyżej oddamy ;) liczę,że w piątek się dowiem, nawet jak ma to być córka to niech się ujawni bo dziwnie tak wciąż myśleć bezosobowo ;)

Dziewczyny tak się zastanawiam, czy jeśli pierwszy poród zakończony został cc z przyczyn nagłych, to czy przy drugim mam prawo wyboru jak chcę rodzić?

reklama
Jak je robicie ? Bo teraz jak brzuszek się zaokraglil To trochę ciężko złapać ten fald skorny, od początku robiłam na siedząco.

Do góry