Ja byłam na prenatalnych w 13+5 i lekarka powiedziała że wygląda jej na chłopaka a dziś to lekarz również powiedział. Pewnie zależy to od sprzętu i od tego jak dzidziuś się ułożyA ja byłam w 15tc to mówił ze nie widać... u jednego lekarza byłam 14.6tc a u drugiego równo w 15.0tc A jak tu tak piszecie to mnie ciekawość zżera
reklama
malagga_89
Fanka BB :)
Ja byłam w 14i4 i nic nie mówił, teraz będzie 18/4 i mam nadzieję że dzidzia będzie chętna żeby się pokazać a lekarz pewny tego co widziA ja byłam w 15tc to mówił ze nie widać... u jednego lekarza byłam 14.6tc a u drugiego równo w 15.0tc A jak tu tak piszecie to mnie ciekawość zżera
Kundzia093
ja też czekam [emoji57] ostatnio byłam tydzień temu to ginekolog kazał się pytać jak będę na usg drugiego trymestru, teraz 17 a jestem mega ciekawa :/ i już mówię do brzuszka Tadzio chociaż nie wiadomo [emoji39]Ja byłam w 14i4 i nic nie mówił, teraz będzie 18/4 i mam nadzieję że dzidzia będzie chętna żeby się pokazać a lekarz pewny tego co widzi
Malinkaa123
Są tu mamusie które robią zastrzyki z heparyny ?
malagga_89
Mi się 3 razy śnił syn, jest to dla mnie tak oczywiste, że aż się boję jak jednak będzie córka wczoraj nie mogliśmy się powstrzymać i kupiliśmy pierwsze ciuszki... chłopięce... najwyżej oddamy liczę,że w piątek się dowiem, nawet jak ma to być córka to niech się ujawni bo dziwnie tak wciąż myśleć bezosobowoja też czekam [emoji57] ostatnio byłam tydzień temu to ginekolog kazał się pytać jak będę na usg drugiego trymestru, teraz 17 a jestem mega ciekawa :/ i już mówię do brzuszka Tadzio chociaż nie wiadomo [emoji39]
lucyna1234
Ja robięSą tu mamusie które robią zastrzyki z heparyny ?
Ja robię clexane e 0.6 1x dziennieSą tu mamusie które robią zastrzyki z heparyny ?
Ja tez robię Fraxiparine 0,3mlSą tu mamusie które robią zastrzyki z heparyny ?
reklama
Malinkaa123
Jak je robicie ? Bo teraz jak brzuszek się zaokraglil To trochę ciężko złapać ten fald skorny, od początku robiłam na siedząco.