reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Masz rację. Dawno już nie jeździłam, a przed ciąża nie zastanawiałam się, których mięśni używam do jeżdżenia autem, bo autobusem, to już wiem, że całym brzuchem. Muszę się zaobserwować, zresztą zmieniłam auto i jeszcze nie wiem jak się nim jeździ.

reklama
moja siostra w ciąży prowadziła do jakiegoś 6 msc i było wszystko ok. a potem robiła się strasznie senna i nie dawała rady już [emoji3]

Specjalnie kupiłam autko w automacie. Przed dłuższą drogą nospa. I koniecznie adapter do pasów żeby chronić brzuszek.
Masz rację. Dawno już nie jeździłam, a przed ciąża nie zastanawiałam się, których mięśni używam do jeżdżenia autem, bo autobusem, to już wiem, że całym brzuchem. Muszę się zaobserwować, zresztą zmieniłam auto i jeszcze nie wiem jak się nim jeździ.

Specjalnie kupiłam autko w automacie. Przed dłuższą drogą nospa. I koniecznie adapter do pasów żeby chronić brzuszek.
SalsaPL - ile tej nospy bierzesz i czy na długo przed podróżą? Planuje w przyszlym tygodniu jechac nad morze jakies 7h jazdy- lekarz nie widzi przeciwskazan i powiedzial aby nospe wziąć ale nie dopytałam go o to! Bede wdzieczna za porade;)

reklama
SalsaPL - ile tej nospy bierzesz i czy na długo przed podróżą? Planuje w przyszlym tygodniu jechac nad morze jakies 7h jazdy- lekarz nie widzi przeciwskazan i powiedzial aby nospe wziąć ale nie dopytałam go o to! Bede wdzieczna za porade;)
Mi mówiła żeby wziąść 3 nospy przed podróżą

Do góry