reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Cześć dziewczyny, jak się macie? Brzuszki już rosną? Ja szczerze mówiąc trochę zapomniałam o forum. Praca, wakacje, dzieciaki..
No i nie ukrywam, że trudno było mi zaakceptować te ciąże..
Teraz już wszystko dobrze :) w środę byłam na prenatalnych. Usg w porządku, czekamy na pappa, choć zdaje sobie sprawę, że to głównie statystyka.
Płci nie poznaliśmy. Lekarz stwierdził, że dopiero od 15tc można stwierdzić... Hm.. W poprzedniej ciąży już w dwunastym widziałam, że będzie syn [emoji14] pewnie mu się nie chciało, ale nic straconego. 1 sierpnia mam wizytę w swojej gin. Mam nadzieję, że się dopatrzy. To będzie 16tc :)

reklama
Cześć. Ja już po wizycie. Dzidziuś ładnie rośnie, wyniki b. dobre niestety martwi mnie przodujące łożysko. W żadnej ciąży tego nie miałam i trochę się martwię.

Co do imion... Mam już Aleksandrę, Wiktorię, aniołek miał na imię Jasiu a teraz jak będzie dziewczynka to napewno będzie Basia. Wiem, że takie staromodne ale mi się to przyśniło na długo zanim zaszłam w ciążę i tak ma być. A dla chłopczyka to nie wiem. Boję się myśleć.

Też mi się Baśka podoba [emoji4]
Co do imion... Mam już Aleksandrę, Wiktorię, aniołek miał na imię Jasiu a teraz jak będzie dziewczynka to napewno będzie Basia. Wiem, że takie staromodne ale mi się to przyśniło na długo zanim zaszłam w ciążę i tak ma być. A dla chłopczyka to nie wiem. Boję się myśleć.

reklama
Do góry