reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Co do imion... Mam już Aleksandrę, Wiktorię, aniołek miał na imię Jasiu a teraz jak będzie dziewczynka to napewno będzie Basia. Wiem, że takie staromodne ale mi się to przyśniło na długo zanim zaszłam w ciążę i tak ma być. A dla chłopczyka to nie wiem. Boję się myśleć.
Ja nie znam płci więc narazie o tym nie myśle, ale przyśnił mi się w zeszłym tygodniu Jacuś ;) może to znak :p

reklama
U nas Oliwia albo Eliza na chwile obecną ;) [ ponoć ma byc dziewczynka ] co do chlopca sie nie zastanawiałam.. Mam juz w domu Mikołaja :)

Od dwóch dni czuję takie delikatne łaskotanie, bąbelki, z lewej strony poniżej pępka ale bardziej w środku. Pytałam nawet mamę, czy pamięta jak ona czuła pierwsze ruchy i twierdzi że ona zawsze czuła jakoś tak z boku. Więc chyba mamy to :) pomimo łożyska na przedniej ścianie które podobno „amortyzuje” ruchy i 15t5d, gdzie wszędzie piszą że przy pierwszej ciąży to raczej bliżej 20 tygodnia... :) ale się cieszę, chyba zaczyna do mnie docierać, że będę mamą :D

My nie wiemy, jakiej będzie plci, ale chłopak będzie Daniel Jakub a dziewczynka Alicja Justyna :) jestem z Małopolski - Kraków

ja tez jestem z małopolski - Krakow. Imienia jeszcze ostatecznego nie mamy, jest jeszcze bardzo dużo czasu na wybranie :) póki co trwają negocjacje bo typy nie do konca mamy spójne z mezem :D ja ruchow chyba jeszcze nie czuje ale brzuszke juz rosnie i powoli coraz trudniej ciaze ukrywać :D

Fajne macie te wpisy, brzuszek już jeden się pojawił i takie słodkie maleństwo z usg. Ja jestem po szpitalu. Leżę w domu na Luteinie i nospie. 1 wyszłam z domu i już plamię 3 dzień. Zaczęłam się ptzyzwyczajać, że coś mi tam musi lecieć. Macie się fajnie, że normalnie funkcjonujecie. Ja jestem jak w zaklętej wieży. Boję się że będę tu leżeć do 40tc :(
Ciuszek nie kupuję, bo i tak leżę, w sumie mało się cieszę, myślę, że będę się cieszyć, kiedy poczuje pierwsze ruchy.
Ja jestem ze śląskiego, widziałam parę dziewczyn jest ze Śląska :D
Mam 13tc za dwa tygodnie zacznę się wschłuchiwać w siebie :D

reklama
U nas niby chłopczyk, ale nad imieniem się nie zastanawialiśmy. Mnie caly czas przeraża myśl że szwagierki mały ma rumień, mam nadzieję że się nie zarazilam. Jutro idę na pobranie krwi :-( :(

Do góry