Ja mam jeszcze niższy. Lekarz po prostu wpisał go w kartę ciąży i powiedział ze jest ok.Wynik jest w normie przecież. Lekarz cos sugerowal?
Sprawdzę później jak miałam w poprzednich ciążach....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam jeszcze niższy. Lekarz po prostu wpisał go w kartę ciąży i powiedział ze jest ok.Wynik jest w normie przecież. Lekarz cos sugerowal?
To jest wynik TSH? Ja mam jeszcze nizszy (0.351). Generalnie od 16 lat mam niedoczynność tarczycy, do tego hiperprolaktynemie i zespol PCOS. Z mojego wyniku lekarka jest zadwolona tlumaczy niski wynik tym ze to przez hormon beta hcg , beta rosnie a tsh maleje bo cos tam Wiec nie stresuj sie.Mam wynik 0,880 mlU/ml gdzie normy są takie:
0,350 - 4,940. Już wyczytuję cały internet w poszukiwaniu normy. Podobno na początku i w całym I trymestrze to może być niskie TSH. Zgłupiałam już. Idę w poniedziałek do endokrynologa.
Chętnie bym się dowiedziała jak to było u Ciebie.Ja mam jeszcze niższy. Lekarz po prostu wpisał go w kartę ciąży i powiedział ze jest ok.
Sprawdzę później jak miałam w poprzednich ciążach....
Najgorzej w pracy.....8 godzin patrzenia w monitor i co chwilę głowa leci w dół;-)Witaj. W podobnym wieku jestesmy tez jestem ospała. Normalnie z lozka bym nie wychodziła, a jak musze gdzies podjechac to drzemki nawet w aucie zaliczamMialam pryszcza jak na okres.. i tak mi zostało. Niestety hormony robią swoje
Ja mam wynik 0.90 przy normach takich jak Twoje.Lekarka na wizycie stwierdziła ze wynik "super takie wyniki lubimy w ciąży".Mam wynik 0,880 mlU/ml gdzie normy są takie:
0,350 - 4,940. Już wyczytuję cały internet w poszukiwaniu normy. Podobno na początku i w całym I trymestrze to może być niskie TSH. Zgłupiałam już. Idę w poniedziałek do endokrynologa.
Najgorzej w pracy.....8 godzin patrzenia w monitor i co chwilę głowa leci w dół;-)
Ja mam wynik 0.90 przy normach takich jak Twoje.Lekarka na wizycie stwierdziła ze wynik "super takie wyniki lubimy w ciąży".
Nie sądzę bo wczoraj mało co byłam aktywna. No nic, nie będę panikować, wizyta w sumie za kilka dni.