Marchewka84
Fanka BB :)
Musze o to zapytać na środowej wizycie.Na takie upławy mój lekarz od razu dał mi leki dopochwowe i tabletki dla partnera. Mówił że to infekcja i trzeba się tego pozbyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musze o to zapytać na środowej wizycie.Na takie upławy mój lekarz od razu dał mi leki dopochwowe i tabletki dla partnera. Mówił że to infekcja i trzeba się tego pozbyc
Ja mam wynik 0.90 przy normach takich jak Twoje.Lekarka na wizycie stwierdziła ze wynik "super takie wyniki lubimy w ciąży".
Ja aktualnie w pracy, tu jest klimaKolejna pocieszająca wiadomość, dziękuję
Dziewczyny, jak znosicie te upały? Ja w domu pod wentylatorem, a w zamrażalce sorbet truskawkowy
Jak poznam płeć. Narazie chce kupić wielorazowe pieluchy.. Trochę mam po starszej córce..A ja mam pytanko: kiedy na pierwsze zakupy sie wybieracie ?
Ale to ogarnicza nowe dziewczyny, które by chciały dołączyć
Co do mnie dalej czytam na bieżąco a mało pisze bo jestem w trakcie nauki do egzaminu dzieci z mężem prażą sie na słoneczku i kapią w baseniku a ja pod wiatraczkiem z książkami ale jeszcze 2 tyg :/ wizyta 24 nie mogę się doczekać i to będzie u nowego lekarza z polecenia bo pisałam juz że tamten wcześniejszy to dramat
Tak mam trochę jest tegoMam pytanko czy Wy tez macie upławy ?? Bo już sama nie wiem czy to normalne
Wetryrator na Maxa. Po południu idziemy z córką do basenenu i pije cos zimnegoKolejna pocieszająca wiadomość, dziękuję
Dziewczyny, jak znosicie te upały? Ja w domu pod wentylatorem, a w zamrażalce sorbet truskawkowy
Coś tam mi leci, ale nic mnie nie swędzi ani piecze. Podono jedne są bardziej mokre, inne mniej. Ja np. w mojej poprzedniej ciąży byłam ciągle mokra, a teraz prawie wcale. Nie wiem od czego to zależy.Mam pytanko czy Wy tez macie upławy ?? Bo już sama nie wiem czy to normalne
Na szczęście nie mam nic takiego.Mam pytanko czy Wy tez macie upławy ?? Bo już sama nie wiem czy to normalne
Ledwo żyję przez te upały. Mam nowe mieszkanie i nie zdążyłam jeszcze żadnych rolet założyć, a okna są od południa.Kolejna pocieszająca wiadomość, dziękuję
dziś juz ok,nie czuje żadnych ukłuć i boleściI jak się czuejsz?
Podobnie było w poprzednich 3ciazach wyniki między 0,6-0,75Chętnie bym się dowiedziała jak to było u Ciebie.