aneczka1508
Fanka BB :)
Podobno pierwszy trymestrFajnie się już macie, ja mam termin pod koniec stycznia. A do którego tygodnia jest największe zagrożenie? Może dlatego tak to mi się wszystko ciągnie powoli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno pierwszy trymestrFajnie się już macie, ja mam termin pod koniec stycznia. A do którego tygodnia jest największe zagrożenie? Może dlatego tak to mi się wszystko ciągnie powoli.
Ja też mam termin na 27 stycznia więc nie jesteś sama, i również chciałabym mieć już 1 trymestr za sobąFajnie się już macie, ja mam termin pod koniec stycznia. A do którego tygodnia jest największe zagrożenie? Może dlatego tak to mi się wszystko ciągnie powoli.
ważne ze to tylko krwiaczekNo to witam w gronie leżakujacych. Moje wczorajsze płamienie okazało sie krwiakiem. Dupek 2x dziennie i leżeć 2tyg do następnej wizyty. W poprzedniej ciąży miałam to samo to chyba taka moja uroda... :/
A ja dzis sie przestraszyłam. Poszłam z rana na zakupy. Po zrobieniu kilkunastu krokow zaczęło mnie strasznie kluc w podbrzuchu ? Macicy ? Z każdym krokiem było uklucie. Wróciłam do domu, bo nie wiem co to było ale ból był dość duży. Miała któraś kiedyś cos takiego ? ( czasem mam lekkie uklucia w ciągu dnia ale lekarz mówił ze to może byc powiekszajaca się macica ale te bóle dzis były spowodowane ruchem, bo jak teraz leze to jest wszystko ok).
we wtorekO kurcze :/ a kiedy masz wizytę?
Ja przedwczoraj zaczęłam płacić na jasno brązowo i się wystraszyłam i byłam wczoraj u gin i też mam krwiaka, nakaz leżenia. Dużego masz krwiaka ?No to witam w gronie leżakujacych. Moje wczorajsze płamienie okazało sie krwiakiem. Dupek 2x dziennie i leżeć 2tyg do następnej wizyty. W poprzedniej ciąży miałam to samo to chyba taka moja uroda... :/