reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja tez po pierwszej straconej ciąży w styczniu tego roku marze o tym aby juz ten pierwszy najgorszy trymest minął. Wszystko mnie stresuje, co chwile latam do łazienki sprawdzić czy nie krwawię. Jak tylko przez chwile sie poczuje lepiej i nie mam mdłości to wydaje mi sie ze to zle... Idzie zwariować a tu jeszcze cały miesiąc czekania.
Mam to samo... pół godz temu poczułam coś mokrego w środku i bałam się, ze krew, a to tylko śluz. Na szczęście plamienie mi chyba mija, bo dziś były już znikome ilości

reklama
Wyskoczyła mi opryszczka na ustach :( niby nie moja pierwsza w życiu, ale nie wiem co robić.
Najważniejsze, ze nie pierwsza! Natomiast nie wiem czy można stosować maści w ciąży. Musiałabyś zapytać lekarza. Coś mi tez świta, ze mama ginekolog na swoim blogu ma post o opryszczce

Weszłam ponownie i pierwszy wolny termin 24.06, zamieniłam godziny z 11 na 16, nie będę musiała przynajmniej brać urlopu. Myśle ze to nie kwestia pakietu a szczęścia, coś się może akurat zwolniło, tak jak teraz termin popołudniowy którego wcześniej nie było.
Moja koleżanka ma pakiet VIP i ona ma zawsze więcej dostępnych wizyt i szybciej.

reklama
Dziewczyny a mnie dopadło chyba przeziębienie co mazna wziąść z leków, doatałam zkierowanie jeszcze na ocenę ryzyka usg i test pappa. Też macie

Do góry