Po za tym po dam znac po wizycie czy były jakieś problemy.O to widocznie zależy od pakietu. Mi pokazuje w przyszłym tygodniu wolne terminy. Ja mam pierwszą wizytę 10.06 bo chciałabym już coś zobaczyć.
reklama
Kasik1p3
Fanka BB :)
Ja mam podobnie tyle że po lewej stronie brzucha... W nocy się zaczęło i tak przez cały dzień do popołudnia. Takie lekkie ukłucie powtarzające się w tym samym miejscu co kilka /kilkanaście minut. Przestraszyłam się. Leżałam cały dzień i odpoczywałam i jak narazie jest ok - przeszło.O co może chodzić jeśli co kilka minut czuje ukłucie po prawej stronie brzucha? i tak już chyba od 2h
To same dobre wieści dziś !U mnie 7 tydzień 3 dni. Też słyszałam serduszko!!!! Prze happy!!!!! Gratuluję dziewczyny!!!!
werdidiana
Zaangażowana w BB
Weszłam ponownie i pierwszy wolny termin 24.06, zamieniłam godziny z 11 na 16, nie będę musiała przynajmniej brać urlopu. Myśle ze to nie kwestia pakietu a szczęścia, coś się może akurat zwolniło, tak jak teraz termin popołudniowy którego wcześniej nie było.O to widocznie zależy od pakietu. Mi pokazuje w przyszłym tygodniu wolne terminy. Ja mam pierwszą wizytę 10.06 bo chciałabym już coś zobaczyć.
werdidiana
Zaangażowana w BB
Cieszą mnie bardzo bijące serduszka! I już same dobre wieści maja być.
Wstyd się przyznać ale ja dziś mam w głowie same złe przeczucia i nie mogę ich odepchnąć. Nie czuje się dziś w ogóle na bycie w ciąży. W coazy z córka prowadziłam pamiętnik, dziś go przejrzałam. Na usg 5+4 widać było 2mm zarodek i początki bicia serca. W 5 tyg już wymiotowałam, miałam mdłości. Teraz zero mdłości, wiec już nakręcam sobie ze coś jest nie tak.
Wiecie co jest najgorsze- tak długo marzyłam o dwóch kreskach na teście, a teraz mam tak ogromny stres, ze oddałabym wszystko, żeby był lipiec i magiczny 12 tc. Podłapałam chandrę
Wstyd się przyznać ale ja dziś mam w głowie same złe przeczucia i nie mogę ich odepchnąć. Nie czuje się dziś w ogóle na bycie w ciąży. W coazy z córka prowadziłam pamiętnik, dziś go przejrzałam. Na usg 5+4 widać było 2mm zarodek i początki bicia serca. W 5 tyg już wymiotowałam, miałam mdłości. Teraz zero mdłości, wiec już nakręcam sobie ze coś jest nie tak.
Wiecie co jest najgorsze- tak długo marzyłam o dwóch kreskach na teście, a teraz mam tak ogromny stres, ze oddałabym wszystko, żeby był lipiec i magiczny 12 tc. Podłapałam chandrę
miniminivv
Zaangażowana w BB
Wyskoczyła mi opryszczka na ustach niby nie moja pierwsza w życiu, ale nie wiem co robić.
zuza9292
Mnie też tak łapie co jakiś czas, ale to chyba normalne. Co do ciąż to przecież nie ma co porównywać bo podobno każda ciąża inna . Głowa do góry i nie stresujemy się .
Cieszą mnie bardzo bijące serduszka! I już same dobre wieści maja być.
aneczka1508
Ja tez po pierwszej straconej ciąży w styczniu tego roku marze o tym aby juz ten pierwszy najgorszy trymest minął. Wszystko mnie stresuje, co chwile latam do łazienki sprawdzić czy nie krwawię. Jak tylko przez chwile sie poczuje lepiej i nie mam mdłości to wydaje mi sie ze to zle... Idzie zwariować a tu jeszcze cały miesiąc czekania.Cieszą mnie bardzo bijące serduszka! I już same dobre wieści maja być.
aneczka1508
tak jest, głowa do góry, musi byc dobrzeMnie też tak łapie co jakiś czas, ale to chyba normalne. Co do ciąż to przecież nie ma co porównywać bo podobno każda ciąża inna . Głowa do góry i nie stresujemy się .
reklama
mohaaa
Oooo, mnie tez w ciągu dnia bolało z lewej strony, ale to był inny ból. Na szczęście ten późniejszy z prawej tez już minął. Zobaczymy jak jutro będzieJa mam podobnie tyle że po lewej stronie brzucha... W nocy się zaczęło i tak przez cały dzień do popołudnia. Takie lekkie ukłucie powtarzające się w tym samym miejscu co kilka /kilkanaście minut. Przestraszyłam się. Leżałam cały dzień i odpoczywałam i jak narazie jest ok - przeszło.