kasica212
Sanka & Samka
dziewczyny jak często macie robione usg ? Czy wizyty co dwa tygodnie to nie jest za często ? jak to wygląda u Was ?
Ja obecnie miałam 9 (brak widocznego pęcherzyka) , 14 (4/5tc) 23 (6,3tc) i będę mieć 30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny jak często macie robione usg ? Czy wizyty co dwa tygodnie to nie jest za często ? jak to wygląda u Was ?
Mój gin zaproponował wizyty co 4 tygodnie i na każdej usg, ale chyba zmienię gina, wiec nie wiem jaki plan będzie miał ten nowydziewczyny jak często macie robione usg ? Czy wizyty co dwa tygodnie to nie jest za często ? jak to wygląda u Was ?
Pierwszej ciąży usg miałam co dwa tygodnie. Teraz niewiem jak u tej doktorki..dziewczyny jak często macie robione usg ? Czy wizyty co dwa tygodnie to nie jest za często ? jak to wygląda u Was ?
ja do pracy raczej nie wrócę więc będę chodzić po zwolnienie. nie wiem czy będzie robić mi usg za każdym razem. a co ile myślicie trzeba prosićo to l4? co dwa tygodnie> co miesiąc?
tak by było wygodniejRaczej co miesiąc
A dziś nie będziesz mieć usg?Ja miałam pierwsze usg tydzień temu - w 7tyg a kolejne robię dopiero w 12 - właśnie prenatalne razem z testem pappa.